Winkelwagen

Blog

 1. Jabra -150 jaar ervaring

  GN Group

  GN Store Nord

  Jabra is met recht een merk met historie. Hoewel het merk Jabra pas sinds 2000 bestaat, is het moederbedrijf GN Group in 1869 in Denemarken opgericht als ‘The Great Northern Telegraph Company’.

  De eerste telegraafverbindingen werden opgezet met Rusland, Noorwegen, Groot Brittanie, Frankrijk, China en Japan en er werden plannen gemaakt om dit uit te breiden naar Amerika, de Faeröer eilanden, IJsland en Griekenland. Het tot stand brengen van verbindingen staat dus al sinds het begin van het bedrijf hoog op de agenda.

  Read more
 2. De Plantronics Voyager Focus UC
  01
  Jan

  De Plantronics Voyager Focus UC

  Met de Plantronics Voyager Focus geniet je van hoogwaardige geluidskwaliteit en optimale bewegingsvrijheid. Deze draadloze bluetooth headset is geschikt voor bureautelefoons die bluetooth ondersteunen, mobiele telefoons en computers. Voer dus eenvoudig gesprekken via al je apparaten.

  Skype for Business

  In deze Youtube video behandelen wij de Microsoft Lync / Skype for Business versie inclusief oplaadstation. Er zijn ook versies verkrijgbaar zonder oplaadstand. Je laadt de headset dan op met de bijgeleverde USB kabel.

  Read more
 3. Avaya - hoogwaardige communicatie

  Avaya

  Avaya headquarters

  Avaya kent zijn oorsprong diep in de Amerikaanse telecommarkt. In 1995 startte het als onderdeel van Lucent Technologies dat daarvoor onderdeel was van de telecomprovider AT&T. In 2000 ging Avaya als apart bedrijf verder van Lucent. In eerste instantie onder de naam ‘Enterprise Communications group’ maar al snel koos het nieuwe management de naam Avaya.

  Binnen het bedrijf ligt de focus al ruim 20 jaar op het inzetten van hoogwaardige communicatiemiddelen als business tool. In oktober 2000 ging Avaya naar de beurs om de manier waarop gebruikers kijken naar telecommunicatie voorgoed te veranderen. Avaya onderscheidt zich met

  Read more
 4. De geschiedenis van Poly

  Poly

  Niel Amstrong

  Op 21 juli 1969 zette Neil Armstrong na jaren van voorbereiding de eerste stap op de maan. Een grote sprong voor de mensheid noemde hij dat. De historische woorden die Neil sprak vanaf de maan waren voor iedereen luid en duidelijk hoorbaar. Maar wist je ook dat hij deze woorden sprak via een headset van Plantronics?

  In 1961 startten twee piloten het bedrijf Plantronics, de voorloper van het huidige Poly. Samen hadden zij de missie om lichtgewicht headsets te maken voor de lucht- en ruimtevaart. Toen United Airlines de handmicrofoons in hun vliegtuigen wilde vervangen, speelde oprichter Keith Larkin hier slim op in. Uiteindelijk ontwikkelde hij samen met Courtney Graham de historisch Plantronics MS50 headset. Inmiddels is deze lichtgewicht headset de standaard in de luchtvaartindustrie. Vanwege de populariteit van de MS50 onder gebruikers, is Plantronics sinds 1962 de exclusieve leverancier van headsets binnen de Amerikaanse Federal Aviation Agency (FAA).  Read more
 5. Video vergaderen via internet
  19
  Dec

  Video vergaderen via internet

  Remote vergaderen is populair. Iedereen wil files vermijden en efficiënt omgaan met z’n tijd De nieuwe Poly Studio X serie is ontworpen om zeer eenvoudig videovergaderingen te starten via internet.

  Read more
 6. De Contactcenter Headset Special
  10
  Dec

  De Contactcenter Headset Special

  QD of USB

  We zien in callcenters twee soorten aansluitingen van headsets. USB en Quick Disconnect of kortweg QD. USB is ideaal voor contactcenters die werken met softphone applicaties van bijvoorbeeld Genesys of Microsoft terwijl Quick Disconnect meer wordt toegepast in contactcenters met bureautelefoons van bijvoorbeeld Avaya of Polycom. Let er bij QD wel op dat je de juiste aansluitkabel aanschaft.

  Read more
 7. Review Polycom Studio
  01
  Jan

  Review Polycom Studio

  Bij elk bedrijf in Nederland zijn er tegenwoordig telefonische vergaderingen. In de praktijk komt daar steeds vaker ook video bij. Je ziet dat marktpartijen hier slim op inspelen door aantrekkelijke producten te lanceren, speciaal voor vergaderruimtes. De Polycom Studio is een mooie all-in-one oplossing die je uitstekend bij een scherm kan ophangen.

  Met een prijs van ruim 900 euro (inclusief btw) is het een behoorlijke investering dus goed om hem eens uitgebreid te testen. In deze test beoordeel ik het geluid, beeld, uitstraling en gebruiksgemak.

  Read more