Combideal: 199 euro - Poly Elara 60 & Voyager Focus

Wij zien dat steeds meer organisaties kiezen voor een mobile-only beleid. Dus een bedrijfsvoering met enkel mobiele telefoons. Vaste nummers komen via de cloud binnen, Teams-gesprekken verlopen via de mobiele app en uiteraard komen ook de gewone gesprekken binnen via smartphones.

Om al deze gesprekken hoogwaardig te voeren is een headset, zoals de Poly Voyager Focus, cruciaal. Hiermee creëer je een kwalitatieve geluidsbeleving en onderdruk je ongewenste achtergrondgeluiden. Dat geeft focus.

Maar voor op je bureau was er nog niet écht een oplossing. De Poly Elara 60 brengt daar verandering in. Deze plaats je namelijk op je bureau en verbind je met de Poly Voyager Focus én je smartphone. Vervolgens gebruik je het numerieke deel voor het intoetsen van gewone telefoonnummers, open je Teams met de Teams-knop en voer je gesprekken via je headset of de geïntegreerde speaker.

Handige extra: als je jouw smartphone neerlegt op het daarvoor bestemde plateau dan wordt deze automatisch draadloos geladen.

Normaal gesproken verkopen we deze twee producten los in onze webshop. Nu hebben we ze gebundeld voor de extra scherpe prijs van 199 euro inclusief btw. Bestel snel want op is op.