De Plantronics Voyager Focus UC

Met de Plantronics Voyager Focus geniet je van hoogwaardige geluidskwaliteit en optimale bewegingsvrijheid. Deze draadloze bluetooth headset is geschikt voor bureautelefoons die bluetooth ondersteunen, mobiele telefoons en computers. Voer dus eenvoudig gesprekken via al je apparaten.

Skype for Business

In deze Youtube video behandelen wij de Microsoft Lync / Skype for Business versie inclusief oplaadstation. Er zijn ook versies verkrijgbaar zonder oplaadstand. Je laadt de headset dan op met de bijgeleverde USB kabel.

Active Nose Cancelling

Deze Plantronics headset beschikt over Active Noice Cancelling, ook wel ANC genoemd. Door de Active Noice Cancelling voer je ongestoord telefoongesprekken en luister je naar muziek in rumoerige omgevingen.

Dankzij de grote accu heb je met de Plantronics Voyager Focus maximaal 12 uur luisterplezier. Aan het eind van de dag plaats je de headset in het oplaadstation om de volgende dag weer met een volle accu van start te gaan.

Dankzij de grote en zachte kunstlederen oorkussens geniet je van langdurig draagcomfort. Met de knoppen op de oorschelpen heb je alle functies van je telefoon en muziek altijd binnen handbereik.

Luister je mee met een telefonische vergadering, draai dan de microfoon omhoog om hem eenvoudig te dempen.


Inhoud van de doos

Tot slot, wat zit er in de doos?

  • Uiteraard de headset
  • Een handig oplaadstation
  • Een beschermhoes zodat hij veilig in je tas zit
  • Een USB Kabel voor onderweg

En een Bluetooth dongle voor als je computer geen bluetooth heeft. Wil je meer weten over dit product? Neem gerust contact met ons op.