Hoe richt je een hybride vergaderruimte in?

Telecomexpert Nils legt uit waar je op moet letten bij de inrichting van je hybride vergaderruimte. Weet jij bijvoorbeeld wat de belangrijkste verschillen zijn tussen een alles-in-één videobar en een modulaire oplossing? Nils legt het haarfijn uit en vertelt bovendien wanneer je welke oplossing het beste kunt toepassen.

Voor kleine en middelgrote vergaderruimtes, tot ongeveer 10 personen, adviseren wij eigenlijk altijd een alles-in-één oplossing. Deze zijn namelijk eenvoudig te installeren en vragen weinig technische kennis van de gebruiker. Je nodigt de vergaderruimte simpelweg uit in je vergadering en je kunt beginnen.

Een voorbeeld van zo’n alles-in-één oplossing is de Poly Studio X50. Deze sluit je direct aan op een beeldscherm en heeft een geïntegreerde camera, microfoon en speakers. Zodra hij is gekoppeld aan je Teams of Zoom account, is de bediening een fluitje van een cent.

Grotere vergaderruimtes vragen vanzelfsprekend om meer techniek. Denk alleen al aan het bereik van de microfoons, meerdere schermen en eventueel meerdere camera’s. Voor dit soort situatie adviseren wij in de basis een mini-computer, of NUC in jargon. Hierop sluit je namelijk eenvoudig alle gewenste randapparatuur aan.

Hierbij kan je denken aan een Poly Studio E70 camera, één of meerdere Poly Sync speakerphones, een bedieningspaneel en meerdere displays. Dit is dus een hele modulaire oplossing die je precies kan afstemmen op het aantal personen in de vergaderruimte.

Benieuwd welke oplossing het beste werkt voor jou of één van beide oplossing zelf uitproberen? We geven je graag een vrijblijvende demonstratie in ons Experience Center in Harderwijk.

Meer weten? Kijk dan op https://telecomhunter.nl/vergader-oplossingen

Normaal gesproken verkopen we deze twee producten los in onze webshop. Nu hebben we ze gebundeld voor de extra scherpe prijs van 199 euro inclusief btw. Bestel snel want op is op.