Logitech Zone True Wireless - Review & Unboxing!

De Zone True Wireless Earbuds van Logitech is de jongste in de Zone-familie van Logitech. Deze draadloze headset brengt muziek en vergaderingen naar een compleet nieuw niveau.

Hoe? Bijvoorbeeld door de 6 geïntegreerde microfoons. Deze zorgen uiteraard dat jij helder klinkt, maar filteren ook al het ongewenste achtergrondgeluid. Zowel voor jou als voor je gesprekspartner. Uiteraard kan je deze functie uitschakelen om in verbinding te staan met je omgeving.

Wat ik heel handig vind, is dat je de Zone True Wireless tegelijkertijd verbindt met zowel je computer als je telefoon. Zo kan je binnenkomende gesprekken via Teams én je telefoon snel beantwoorden.

Qua accessoires zit je trouwens ook goed. In de verpakking vind je oorstukken in 3 verschillende maten, een oplaadkabel, een USB-A naar USB-C verloop en een dongel voor als je computer geen bluetooth heeft. Bovendien is de oplaadcase voorzien van een handig koord, zodat je hem eenvoudig meeneemt.

Heb je nog vragen over de Logitech Zone True Wireless? Laat het weten via de comments of neem contact op. Vond je deze video leuk? Klik dan op het duimpje omhoog. Abonneer je op ons kanaal en druk op het belletje als je een reminder wilt krijgen als we een nieuwe video uploaden.

Logitech Zone True Wireless - SKU 985-001082 - https://telecomhunter.nl/logitech-zone-true-wireless.html

Normaal gesproken verkopen we deze twee producten los in onze webshop. Nu hebben we ze gebundeld voor de extra scherpe prijs van 199 euro inclusief btw. Bestel snel want op is op.