Ontdek de unieke functie van de Logitech Brio 505

De Logitech BRIO 505 heeft een handige functie die wij nog niet eerder bij andere webcams zagen. Met deze webcam kun je jouw aantekeningen namelijk gemakkelijk delen met andere mensen.

Maar voordat we daar verder op in gaan, laten we je eerst de privacy shutter zien. Met de draaiknop aan de zijkant draai je eenvoudig een klepje voor de lens. Zo is je privacy altijd gegarandeerd.

Daarnaast is de webcam voorzien van alle techniek die je van Logitech mag verwachten. Denk aan automatische lichtcorrectie, beeldkwaliteit die is afgestemd op jouw gezicht en ruisonderdrukkende microfoons.

Hoe je jouw aantekening snel laat zien? Dat is heel eenvoudig. Draai simpelweg de webcam naar voren en het beeld draait mee en zoomt automatisch in op jouw handen. Zo kijk je met je gesprekspartner altijd naar dezelfde informatie.

Benieuwd hoe dat werkt? Je vindt de Logitech BRIO 505 in onze webshop of ervaar hem zelf in ons Experience Center in Harderwijk.

Normaal gesproken verkopen we deze twee producten los in onze webshop. Nu hebben we ze gebundeld voor de extra scherpe prijs van 199 euro inclusief btw. Bestel snel want op is op.