De inrichting van hybride vergaderruimten

Deze week vertelt telecomexpert Nils je waar je om moet letten bij de inrichting van hybride vergaderruimten. Met een speciale acties: gratis installatie van twee bundels met actieproducten als je voor 31-12-2022 een order plaatst!

Als je bezig bent met een oplossing voor hybride vergaderingen, kom je er al snel achter dat er veel verschillende opties zijn. In deze video zoomen we in op de mogelijkheden van een modulaire oplossing. Dat wil zeggen: een mini-pc als basis waar je een camera, monitor, speakers en een bedieningspaneel op aansluit. Wij hebben twee pakketten samengesteld voor de combinatie met Microsoft Teams Rooms.

Het eerste pakket is bedoeld voor kleine vergaderruimtes met maximaal 5 zitplaatsen. De mini-pc staat hier aan de basis en wordt buiten het zicht geïnstalleerd. Op deze mini-pc sluit je een Poly R30 aan, deze gebruiken we als camera voor de ruimte. Tussen de aanwezigen op tafel plaatsen we de Poly Sync 40, deze werkt als speaker én microfoon. Tot slot plaatsen we de Poly GC8 op de vergadertafel, hierop beheer je alle facetten van de vergadering.

Het tweede pakket stelden we samen voor middelgrote meeting rooms. Dus van 5 tot maximaal 10 zitplaatsen. De mini-pc en het bedieningspaneel zijn in deze oplossing hetzelfde als bij de kleine vergaderruimte. Het verschil zit in de camera en het geluid. Bij dit pakket gebruiken we de Poly E70. Deze high-end camera heeft twee camera’s en zoomt naadloos in op de spreker. Voor het geluid gebruiken we de Poly Sync 60. De microfoons hebben een groter bereik zodat elke spreker in de ruimte duidelijk hoorbaar is.

Zoek je een oplossing voor een vergaderruimte met meer dan 10 zitplaatsen? Neem dan contact met ons op. We denken graag mee over een passende maatwerkoplossing.

Ben je geïnteresseerd in één van beide oplossingen? Ze zijn werkend te zien in ons Experience Center in Harderwijk. Van harte welkom voor een demonstratie! Plaats nog in 2022 een order voor een Teams Room pakket small of medium en wij komen deze gratis installeren.