Video vergaderen via internet

Remote vergaderen is populair. Iedereen wil files vermijden en efficiënt omgaan met z’n tijd De nieuwe Poly Studio X serie is ontworpen om zeer eenvoudig videovergaderingen te starten via internet.

Alles in 1 oplossing

De Studio X is een alles in 1 vergaderoplossing. Je hebt dus geen PC nodig. Sluit hem aan op het beeldscherm in een vergaderkamer en op internet, log in op een Cloud applicatie zoals Microsoft Teams of Zoom en uw eerste vergadering kan binnen 2 minuten beginnen.

Bent u een gebruiker van andere Video Software? Gebruik de X eenvoudig in combinatie met vrijwel alle bekende Cloud Video Services zoals BlueJeans, GoToMeeting of natuurlijk de video software van Poly zelf.

De X serie is in een paar tellen klaar voor gebruik, alle software die u nodig heeft, is al geïnstalleerd. Het is dus echt Plug & Play.

4K met gezichtsherkenning

De Studio X is uitgebracht in twee modellen. De X30 en de uitgebreidere X50. De X30 is geschikt voor vergaderruimtes met ongeveer 6 stoelen terwijl de X50 is ontwikkeld voor vergaderingen tot wel tien 10 deelnemers.

Wat direct opvalt is het design en de strakke afwerking van het apparaat.

De Studio X beschikt over een 4K camera met digitale zoom en gezichtsherkenning. Zo volgt hij personen automatisch en is alleen de spreker in beeld.

Heeft u even geen vergadering? Gebruik dan het magnetische kapje om de camera af te schermen. Zo zorgt u dat uw privacy buiten vergaderingen is gewaarborgd.

Polycom Studio

Noiseblock en acoustic fence

De software van de X in combinatie met de slimme microfoons zorgen dat storend omgevingsgeluid automatisch wordt gefilterd.

Denk aan de geluiden van een toetsenbord en omgevingsgeluiden van buiten de vergaderruimte. Zo vergadert u dus altijd in alle rust.

De Studio X beschikt over legio aansluitmogelijkheden. Zo kunt u op deze X50 onder andere 2 externe monitoren aansluiten. Dit kunnen zelfs touchscreen monitoren zijn, ook dit wordt door de X ondersteund.

Content delen via airplay of miracast

Gebruik de Studio X ook om eenvoudig draadloos content delen. Wil een bezoeker een presentatie geven dan kan die eenvoudig draadloos naar het scherm worden gedeeld via de Studio X. De X ondersteund onder andere Airplay en Miracast om dit mogelijk te maken.

Wilt u liever een losse bedieningsunit? Bestel dan ook de TC8 touch control Pad. Wil je nou meer weten over de Poly Studio X series? Neem contact met ons op voor een live demo.