Headset keuzehulp

Zakelijke office headset kopen?

Hulp bij uw keuze bij TelecomHunter

Er wordt meer gecommuniceerd dan ooit. De behoefte aan helderheid, kwaliteit en aanwezigheid wordt steeds sterker. Headsets maken in combinatie met vaste toestellen een belangrijk deel uit van Unified Communications. TelecomHunter helpt u daarbij. Onze oplossingen voor Unified Communications zorgen voor de integratie van technologieën en platforms, zodat u slimmer kunt werken. Een Headset is de ideale manier om handsfree en duidelijk verstaanbaar zakelijke gesprekken te voeren. Om de keuze in het uitgebreide assortiment van TelecomHunter eenvoudiger te maken, omschrijven wij op deze adviespagina de toepassingen en functies van verschillende A-merken headsets, opgedeeld in connectiviteit en gebruiksdoeleinden.

Een Headset is de ideale manier om handsfree en duidelijk verstaanbaar zakelijke gesprekken te voeren. Om de keuze in het uitgebreide assortiment van TelecomHunter eenvoudiger te maken, omschrijven wij op deze adviespagina de toepassingen en functies van verschillende A-merken headsets, opgedeeld in connectiviteit en gebruiksdoeleinden.


Bluetooth headset

Een Bluetooth headset is een populaire en veel voorkomende variant van headsets. Dankzij de draadloze connectiviteit is de bluetooth headset uitermate geschikt voor mobiel gebruik. Veel onderweg? Dan is een bluetooth headset een must. Deze techniek geeft namelijk de mogelijkheid veel te bewegen, zowel onderweg als op het kantoor. Bekijk met onderstaande knop ons uitgebreide assortiment Plantronics, Sennheiser en Jabra headsets.

Bekijk Bluetooth headsets

Bekabelde headset

Een bekabelde headset of ook wel office headset is perfect voor een gebruiker die veel op één plaats zit. Deze headsets bieden maximale betrouwbaarheid, goede geluidskwaliteit en veel comfort. Deze headsets passen perfect in een zakelijke omgeving, denk aan: callcentra, klantenservice en helpdesks. Doordat een headset met kabel zijn stroom en het signaal via de kabel krijgt, hoeft de gebruiker zich geen zorgen te maken over bereik of accuduur. Bekijk met de onderstaande knop ons uitgebreide assortiment bekabelde headsets.

Bekijk wired headsets

DECT headset

Een draadloze DECT Headset is de ideale oplossing voor de kantoor gebruiker die ook mobiliteit wenst. Een DECT headset wordt met het basisstation aangesloten op een bureautelefoon. Het basisstation heeft als functie het signaal verzenden naar de headset en het opladen van de headset wanneer deze niet in gebruik is. Het DECT signaal heeft een groot bereik, stoort niet bij veel gebruikers en zorgt voor een hoge geluidskwaliteit. Bekijk hieronder ons assortiment DECT Headsets.

Bekijk DECT headsets


Headset accessoires

Bij het in gebruik nemen van een headset, voornamelijk bij DECT, is het nodig om een aansluitkabel te gebruiken voor het koppelen van de headset aan een bureautoestel of PC. Ook zijn er accessoires beschikbaar die de geluidskwaliteit verhogen, automatisch gesprekken aannemen (hoornlifter) of een PC bluetooth compatibel maken. TelecomHunter heeft voor alle bekende headset fabrikanten zoals Plantronics, Sennheiser en Jabra de belangrijkste accessoires in het assortiment opgenomen. Let echter wel goed op de compatibiliteit in de specificaties!

Bekijk headset accessoires

Back to Top