TelecomHunter

Winkelwagen 0
€ 0,00

Bedrade headsets

Bedrade headsets zijn een vertrouwd beeld binnen Callcenters, Klant Contact Centrums (KCC’s) en Helpdesks. Het is voor velen de dagelijkse Compaan waarmee telefoongesprekken worden afgehandeld. Bedrade headsets zijn in een aantal aansluittypes verkrijgbaar. LEES MEER..

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 155

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 155

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

QD Headsets

QD, wat staat voor Quick Disconnect, is een unieke koppeling waarmee een headset eenvoudig en snel los te koppelen is van het telefoontoestel waarop de headset is aangesloten. Zeker in omgevingen waar gewerkt wordt met flexibele werkplekken is QD het ideale aansluittype. Headsets worden immers gezien als hygiëneproduct en dus niet vaak onderling uitgewisseld. Door middel van QD kan iedereen zeer eenvoudig zijn eigen headset blijven gebruiken, ook wanneer er intern van werkplek wordt gewisseld.

USB Headsets

USB, wat waarschijnlijk minder uitleg behoeft, is het standaard koppelvlak waarmee headsets gekoppeld kunnen worden aan PC’s, USB hub’s of via een USB poort op een VoIP telefoontoestel. De USB headsets uit ons assortiment zijn stuk voor stuk te gebruiken in combinatie met de meest gangbare operating systems dus compatibiliteit is nooit een probleem. Let er op dat u bij het selecteren van een USB headset goed kijkt of u een USB A (traditionele USB poort) of USB C (‘kleine’ USB poort) wenst te gebruiken.

Jackplug Headsets

Jackplug. Naast QD en USB kunnen enkele modellen bedrade headsets ook via een 3,5mm Jackplug gebruikt worden in combinatie met bijvoorbeeld een smartphone of rechtstreeks op de audiopoort van de PC. Dit aansluittype wordt ook wel ‘Jackplug’ genoemd, het bekende ronde stekkertje uit de Walkman tijd.

Vragen?

Neemt u gerust contact met ons op indien u vragen heeft over de compatibiliteit van de gewenste headset in combinatie met uw telefoontoestellen, callcenter applicatie of IT omgeving. TelecomHunter levert de beste bedrade headsets voor uw organisatie van enkel topmerken waaronder Plantronics (Poly), Jabra en Avaya.