TelecomHunter

Winkelwagen 0
€ 0,00

Bluetooth headsets

Bent u op zoek naar een veelzijdige draadloze headset voor onderweg of op kantoor die u op meerdere apparaten gelijktijdig kunt gebruiken? Dan maakt u met een Bluetooth headset de juiste keuze. Bluetooth heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld als een betrouwbare en bewezen technologie om draadloze verbindingen tot stand te brengen. Daar waar in het verleden de reikwijde van bluetooth nog wel eens te wensen over liet, zijn in het heden behoorlijke afstanden overbrugbaar. U zult dus met een Bluetooth headset meer dan voldoende bewegingsvrijheid ervaren op de werkvloer maar ook onderweg. Het koppelen van een nieuwe Bluetooth headset op uw Smartphone of PC is een fluitje van een cent en met een druk op de knop geregeld. LEES MEER..

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 58

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 58

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

Active Noise Cancelling

Naast eenvoud zijn de betere Bluetooth headsets voorzien van allerlei slimme technologieën waarmee ook in een drukke en rumoerige werkomgeving in alle rust gewerkt kan worden. Active Noise Cancelling oftewel ANC is zo’n voorbeeld. Deze sublieme techniek voor actieve ruisonderdrukking maakt het mogelijk om in een echt lawaaierige omgeving toch goed te kunnen bellen, zonder dat u of uw gesprekspartner hier hinder van ondervindt.

Bureau telefoon, smartphone en een PC

Er wordt vaak gekozen voor een Bluetooth headset in omgevingen waarbij op meerdere apparaten gelijktijdig gekoppeld dient te worden. De Bluetooth headsets van vandaag de dag kunnen meerdere verbindingen aan met bijvoorbeeld een bureau telefoon, smartphone en een PC via een - vaak stadaard meegeleverde – bluetooth dongle. Ook wanneer u via bijvoorbeeld Spotify muziek wenst te luisteren dan is een Bluetooth headset voor u de ideale keuze.

Vragen?

Neemt u gerust contact met ons op indien u vragen heeft over de compatibiliteit van de gewenste Bluetooth headset in combinatie met uw telefoontoestel, smartphone, callcenter applicatie of IT omgeving. TelecomHunter levert de beste Bluetooth headsets voor uw organisatie van enkel topmerken waaronder Plantronics (Poly) en Jabra.