TelecomHunter

Winkelwagen 0
€ 0,00

Draadloze headsets

Draadloze headsets geven volledige bewegingsvrijheid op de werkvloer. U raakt niet meer verstrikt in kabels, werkt echt handenvrij en kunt zich daardoor helemaal focussen op het telefoongesprek. Daarnaast bevatten de betere draadloze headsets allerlei slimme technologieën waarmee ook in een drukke en rumoerige werkomgeving in alle rust gewerkt kan worden. Active Noise Cancelling oftewel ANC is zo’n voorbeeld. Deze sublieme techniek voor actieve ruisonderdrukking maakt het mogelijk om in een echt lawaaierige omgeving toch goed te kunnen bellen, zonder dat u of uw gesprekspartner hier hinder van ondervindt. Daar waar in het verleden accucapaciteit bij draadloze headsets nog wel eens een issue was, behoort dit met de komst van de nieuwste batterijtechniek tot het verleden. Headsets kunnen met gemak intensief en de gehele dag door gebruikt worden zonder dat tussentijds bijladen noodzakelijk is. LEES MEER..

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 103

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 103

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

Draadloze headsets

De onderliggende techniek die wordt gebruikt bij draadloze headsets is onder te verdelen in DECT en Buetooth. Simpel gezegd is DECT hierbij de juiste keuze voor omgevingen waarbij een grote(re) reikwijdte noodzakelijk is. Tevens is bij een koppeling met een traditionele bureautelefoon, DECT in veel gevallen de meest logische keuze. Vergeet niet een hoornlifter of EHS kabel (wat staat voor Elektronic Hook Switch) mee te bestellen. Hiermee kunt u telefoongesprekken via de headset en dus op afstand aannemen zonder dat u bij een binnenkomend gesprek eerst terug hoeft te lopen naar uw werkplek.

Vragen?

Neemt u gerust contact met ons op indien u vragen heeft over de compatibiliteit van de gewenste draadloze headset in combinatie met uw telefoontoestellen, callcenter applicatie of IT omgeving. TelecomHunter levert de beste draadloze headsets voor uw organisatie van enkel topmerken waaronder Plantronics (Poly) en Jabra.