Jabra Evolve 75 MS SE Stereo met Stand

SKU
7599-842-199
EAN/UPC
5706991020717
Niet op voorraad
329 € 205,78 € 248,99
De draadloze Jabra Evolve 75 MS SE Stereo met bureaustandaard is de ideale headset voor hybride werkplekken. Als één van de eerste headsets is dit model door Microsoft gecertificeerd voor open kantoren en buitengebruik. Doordat u deze headset met twee apparaten tegelijk via bluetooth verbindt, is kabels in- en uitpluggen niet meer nodig. Laad de headset eenvoudig op, door hem op de bureaustandaard te plaatsen.
Jabra
Nieuw

Concentreren in een rumoerige omgeving is vaak een behoorlijk uitdaging. De Jabra Evolve 75 MS SE Stereo met bureaulader is voorzien van actieve ruisonderdrukking. Dit betekent dat externe geluiden door de headset automatisch worden gefilterd. Ideaal als uw werk écht af moet.

Via bluetooth koppelt u deze headset met twee apparaten tegelijkertijd. Hierdoor is het dus niet langer nodig om te schakelen tussen meerdere apparaten. Bovendien is opladen heel eenvoudig dankzij de meegeleverde bureaulader.

Actieve ruisonderdrukking

De Jabra Evolve 75 MS Stereo is voorzien van Active Noise Cancellation (ANC) dit betekent dat er tegengeluiden worden toegevoegd om omgevingsgeluid onhoorbaar te maken. Hoe dat klinkt? Beluister de demo op de site van Jabra. Dankzij deze functie werkt u op iedere plek met maximale concentratie.

Vrijheid dankzij hoogwaardige bluetooth

De hoogwaardige geïntegreerde bluetooth verbinding biedt u veel vrijheid. De verbinding heeft namelijk een bereik van 30 meter waardoor u makkelijk uw werkplek even kunt verlaten om uw gesprek op een andere plek af te maken. Met een spreektijd tot 15 uur geeft ook de batterij u maximale bewegingsvrijheid.

Gecertificeerd door Microsoft

Als één van eerste headsets is de Jabra Evolve 75 MS Stereo door Microsoft ook gecertificeerd voor Open Offices en Outdoor gebruik. Dat betekent dat u in elke omgeving profiteert van een vergelijkbare geluidservaring. Uw gesprekken hebben dus overal hetzelfde hoge niveau. Van rustig kantoor tot druk vliegveld.

Belangrijkste specificaties van de Evolve 75

 • Professionele, draadloze headset
 • Geschikt voor telefonie en muziek
 • Flexibel aan te sluiten via Bluetooth USB-adapter
 • Bereik tot 30 meter
 • Ruisonderdrukkende speakers en microfoon
 • Gecertificeerd door Microsoft
 • Wat zit er in de doos
 • Jabra Evolve 75 MS Stereo headset
 • Jabra bureaustandaard
 • Jabra link 370 USB-adapter
 • Handleiding
Meer informatie
EAN/UPC 5706991020717
SKU 7599-842-199
Fabrikant Jabra
Staat Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Vanuit onze twee locaties in Nederland voorziet TelecomHunter bedrijven en instellingen in binnen en buitenland in hun dagelijkse behoefte aan professionele communicatie hardware. Onder andere bureautoestellen, draadloze telefoons, headsets, portofoons en paging apparatuur maken onderdeel uit van het ruime assortiment.
Als merkonafhankelijke aanbieder zijn wij geheel in staat om aan iedere klantvraag te voldoen en bent u te allen tijde verzekerd van een 100% objectief advies. Up to date blijven maar nooit een geforceerde keuze voor nieuwe technologie is ons motto. Ook voor GreenChoice® End-Of-Life (EOL) of End-Of-Sale (EOS) apparatuur bent u derhalve bij TelecomHunter aan het juiste adres.
TelecomHunter voert enkel A merken waaronder Avaya, Alcatel, Mitel, Aastra, NEC, Atus en Ascom. Naast fysieke communicatieapparatuur beschikt TelecomHunter ook over een breed assortiment van Cisco en HP netwerkapparatuur om IP Communicatie binnen en buiten bedrijven toe te kunnen passen.
De directie van TelecomHunter wordt gevoerd vanuit ons splinternieuwe hoofdkantoor aan het Veluwemeer in Harderwijk. Tevens is op deze locatie de verkoop-, service- en ontwikkelafdeling en één van onze distributiecentra gevestigd. Fysieke productleveringen betreft switching en routing worden vanuit Amsterdam verwerkt.

Back to Top