Jabra speak 410 LYNC/OC

SKU
7410-109
Niet op voorraad
€ 109,00 € 131,89
De Jabra Speak 410 MS is ontwikkeld voor kleinschalige vergaderingen van 1 tot 4 deelnemers. Deze draagbare speakerphone is een ideale toevoeging aan uw computer als u regelmatig telefonische vergaderingen heeft en daarbij wilt genieten van de beste geluidskwaliteit. Het gebruik is eenvoudig: u sluit de Jabra Speak 410 MS aan via USB-A en uw eerste meeting kan beginnen. Dit model is gecertificeerd door Microsoft en werkt dus gegarandeerd samen met alle programma’s van Microsoft zoals Skype for Business en Teams.
Jabra
Nieuw

Jabra staat bekend om zijn kristalheldere weergave van geluid. Dit zorgt voor efficiënte vergaderingen. Dankzij de geïntegreerde omni-directionele microfoon in de Jabra Speak 410 MS is elke gespreksdeelnemer duidelijk te horen. Neem maximale controle bij iedere meeting. Doordat het aansluiten én het gebruik zeer eenvoudig is, is deze speakerphone een passende oplossing voor vrijwel elke organisatie.

Naast teleconferencing is de Jabra Speak 410 zeer geschikt als externe USB-speaker. Dankzij de HD-geluidsweergave, geniet u overal van uw favoriete muziek.

Gebruiksvriendelijke bediening

Dankzij duidelijke tip-toetsen en indicatielampjes, is de bediening van de Jabra Speak 410 zeer eenvoudig. De intuïtieve LED’s geven logische feedback en de functie van de knoppen is in één oogopslag duidelijk. Zo start en beëindigt u met een druk op de knop een gesprek of onderdrukt u de microfoon. Met dezelfde eenvoud verandert u het volume van het gesprek. Uiteraard geven de indicatielampjes u hierbij passende feedback.

Online in enkele seconden

Nadat u de Jabra Speak 410 MS uit de doos heeft uitgepakt, is het starten van uw eerste vergadering een fluitje van een cent. U plugt de USB kabel in een computer en de vergadering kan beginnen. Dit MS (Microsoft Certified) model is speciaal ontwikkeld voor de samenwerkingssoftware van Microsoft. Hierdoor werkt het dus naadloos samen met Skype for Business en Microsoft Teams.

Jabra Speak 410 specificaties

  • Premium audiokwaliteit voor gesprekken en muziek
  • Gecertificeerd door Microsoft
  • Plug en play via USB
  • Eenvoudig te koppelen aan iedere computer met USB-A
  • 360 graden omni-directionele microfoon
  • Geschikt voor groepen tot 4 personen

Wat zit er in de doos

  • Jabra Speak 410 MS
  • Reistasje
  • Snel start gids
Meer informatie
SKU 7410-109
Fabrikant Jabra
Staat Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Vanuit onze twee locaties in Nederland voorziet TelecomHunter bedrijven en instellingen in binnen en buitenland in hun dagelijkse behoefte aan professionele communicatie hardware. Onder andere bureautoestellen, draadloze telefoons, headsets, portofoons en paging apparatuur maken onderdeel uit van het ruime assortiment.
Als merkonafhankelijke aanbieder zijn wij geheel in staat om aan iedere klantvraag te voldoen en bent u te allen tijde verzekerd van een 100% objectief advies. Up to date blijven maar nooit een geforceerde keuze voor nieuwe technologie is ons motto. Ook voor GreenChoice® End-Of-Life (EOL) of End-Of-Sale (EOS) apparatuur bent u derhalve bij TelecomHunter aan het juiste adres.
TelecomHunter voert enkel A merken waaronder Avaya, Alcatel, Mitel, Aastra, NEC, Atus en Ascom. Naast fysieke communicatieapparatuur beschikt TelecomHunter ook over een breed assortiment van Cisco en HP netwerkapparatuur om IP Communicatie binnen en buiten bedrijven toe te kunnen passen.
De directie van TelecomHunter wordt gevoerd vanuit ons splinternieuwe hoofdkantoor aan het Veluwemeer in Harderwijk. Tevens is op deze locatie de verkoop-, service- en ontwikkelafdeling en één van onze distributiecentra gevestigd. Fysieke productleveringen betreft switching en routing worden vanuit Amsterdam verwerkt.

Back to Top