Jabra Speak2 75 MS Speakerphone + Link 380c Dongle

SKU
2775-329
EAN/UPC
5706991026832
Niet op voorraad
359 € 202,44 € 244,95
Jabra Speak2 75MS + Link 380c Dongle de Beste Professionele Speakerphone voor Hybride Werken. Ontdek de Jabra Speak2 75MS + Link 380c Dongle, de ultieme speakerphone voor professionals die op zoek zijn naar uitstekende audiokwaliteit en eersteklas draagbaar ontwerp. Deze speakerphone is speciaal ontworpen om de regels van draagbare speakerphones te veranderen met zijn super-wideband audio en geavanceerde 65-mm luidspreker met volledig bereik.
Jabra
Nieuw

Uitmuntende Audiokwaliteit

Ontdek de Jabra Speak2 75MS + Link 380c Dongle, de ultieme speakerphone voor professionals die op zoek zijn naar uitstekende audiokwaliteit en eersteklas draagbaar ontwerp. Deze speakerphone is speciaal ontworpen om de regels van draagbare speakerphones te veranderen met zijn super-wideband audio en geavanceerde 65-mm luidspreker met volledig bereik.

Uitmuntende Audiokwaliteit

De Speak2 75MS + Link 380c Dongle biedt een indrukwekkend krachtige audio-ervaring dankzij de super-wideband audio en een geavanceerde 65-mm luidspreker met volledig bereik. Deze baanbrekende technologie zet jou centraal door het breedste frequentiebereik in het natuurlijke bereik van je stem te ontcijferen.

Full-Duplex Audio

De Speak2 75MS + Link 380c Dongle is ontworpen met geavanceerde full-duplex audio en een superkrachtige chipset die veel beter presteert dan de standaard speakerphone. Zo ontstaan er vlotte gesprekken die aan beide kanten vloeiend verlopen, net als in het echt.

Geavanceerde Microfoontechnologie

Met vier geavanceerde beamforming microfoons en de allernieuwste algoritmen voor signaalverwerking pikt de Speak2 75MS + Link 380c Dongle moeiteloos elke verandering in toon op, zodat ook de nuances niet verloren gaan. Innovatieve technologie voor geluidsonderdrukking houdt afleidend achtergrondgeluid weg, wat resulteert in uitmuntende audioprestaties.

Normalisatie van Stemniveau

De Speak2 75MS + Link 380c Dongle is ontworpen met de nieuwste technologie voor normalisatie van stemniveau. Zo wordt iedereen gehoord, niet alleen de sprekers met energiek enthousiasme, maar ook de sprekers met een zachte stem. En iedereen kan zichzelf zijn en spreken zoals het voor hen natuurlijk aanvoelt.

Duurzaam en Toekomstbestendig

De Speak2 75MS + Link 380c Dongle is gemaakt met meer dan 33% duurzame materialen en beschikt over een aantal ingebouwde onderdelen die kunnen worden gerepareerd of vervangen. Bovendien is het de eerste speakerphone in zijn categorie met zowel USB C als USB A aansluitingen op dezelfde kabel, waardoor hij geschikt is voor iedereen, nu en in de toekomst.

Eenvoudige Installatie en Gebruiksgemak

De Speak2 75MS + Link 380c Dongle is gemaakt voor eenvoudige installatie. Haal hem uit de doos, steek de stekker erin en je kunt aan de slag. Dat is alles. Het kan niet makkelijker. Bovendien biedt het tot 32 uur batterijduur en maakt installatie nog makkelijker met Microsoft Swift Pair en Google Fast Pair.

Belangrijkste specificaties

 • Super-wideband audio voor uitstekende geluidskwaliteit, ondersteund door een 65-mm luidspreker met volledig bereik.
 • Vier beamforming microfoons die achtergrondgeluiden onderdrukken voor heldere gesprekken.
 • Normalisatie van stemniveau zorgt ervoor dat alle stemmen even luid en duidelijk worden gehoord.
 • Gecertificeerd voor grote platforms voor virtueel vergaderen, waardoor het een ideale keuze is voor professionals.
 • Ontworpen voor ruimtes tot 4.5m x 4.5m, waardoor het geschikt is voor zowel kleine als middelgrote vergaderruimtes.
 • Full-duplex audio zorgt voor natuurlijke, tweerichtingsgesprekken zonder onderbrekingen.
 • Bluetooth-versie 5.2 biedt een betrouwbare en snelle verbinding met een bereik tot 30m.
 • Biedt tot 32 uur gesprekstijd, ideaal voor lange vergaderingen of gesprekken.
 • Connectiviteitsopties omvatten USB-C, USB-A en Bluetooth, waardoor het compatibel is met een breed scala aan apparaten.
 • Duurzaam en toekomstbestendig ontwerp met zowel USB C als USB A aansluitingen op dezelfde kabel, en gemaakt met meer dan 33% duurzame materialen.
 • Eenvoudige installatie met Microsoft Swift Pair en Google Fast Pair voor een naadloze gebruikerservaring.

Inhoud verpakking

 • Jabra Speak2 75 MS Speakerphone
 • Link 380c Dongle
 • Draagetui
 • Handleiding
Meer informatie
EAN/UPC 5706991026832
SKU 2775-329
Fabrikant Jabra
Staat Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Vanuit onze twee locaties in Nederland voorziet TelecomHunter bedrijven en instellingen in binnen en buitenland in hun dagelijkse behoefte aan professionele communicatie hardware. Onder andere bureautoestellen, draadloze telefoons, headsets, portofoons en paging apparatuur maken onderdeel uit van het ruime assortiment.
Als merkonafhankelijke aanbieder zijn wij geheel in staat om aan iedere klantvraag te voldoen en bent u te allen tijde verzekerd van een 100% objectief advies. Up to date blijven maar nooit een geforceerde keuze voor nieuwe technologie is ons motto. Ook voor GreenChoice® End-Of-Life (EOL) of End-Of-Sale (EOS) apparatuur bent u derhalve bij TelecomHunter aan het juiste adres.
TelecomHunter voert enkel A merken waaronder Avaya, Alcatel, Mitel, Aastra, NEC, Atus en Ascom. Naast fysieke communicatieapparatuur beschikt TelecomHunter ook over een breed assortiment van Cisco en HP netwerkapparatuur om IP Communicatie binnen en buiten bedrijven toe te kunnen passen.
De directie van TelecomHunter wordt gevoerd vanuit ons splinternieuwe hoofdkantoor aan het Veluwemeer in Harderwijk. Tevens is op deze locatie de verkoop-, service- en ontwikkelafdeling en één van onze distributiecentra gevestigd. Fysieke productleveringen betreft switching en routing worden vanuit Amsterdam verwerkt.

Back to Top