Logitech C920e Webcam

SKU
960-001360
EAN/UPC
0097855162045
Op voorraad
119 € 57,85 € 70,00
Zoek je een gebruiksvriendelijke HD-webcam met veel automatische functionaliteiten? Dan kies je voor de Logitech C920e. Belichting en scherpstellen worden namelijk automatisch voor je ingesteld. Het enige wat jij hoeft te doen is de webcam aansluiten via de lange USB-A kabel en geniet van de hoge beeld- en microfoonkwaliteit.
Nieuw

De Logitech C920e is een uitstekende camera voor professioneel gebruik. De kijkhoek van 78 graden maakt deze webcam met name geschikt als alternatief voor de geïntegreerde camera in je laptop of als toevoeging aan je beeldscherm zonder camera. Til eenvoudig je beeld- en microfoonkwaliteit naar een hoger niveau en presenteer jezelf professioneel tijdens vergaderingen, webinars en vlogs.

De Logitech C920e HD-webcam heeft een maximale videoresolutie van 1920 x 1080 pixels met een beeldsnelheid van 30 frames per seconde. In combinatie met de Logitech RightLight technologie én autofocus zorgt dit dat je altijd scherp in beeld bent. Bovendien sluit je dankzij de meegeleverde privacy shutter de lens eenvoudig af als je even geen meetings hebt.

Geïntegreerde stereomicrofoon

Naast goed beeld wil je tijdens een vergadering natuurlijk ook duidelijk hoorbaar zijn. De Logitech C920e beschikt over een stereomicrofoon die zorgt dat je altijd uitstekend hoorbaar bent. Zo zorg je dat jouw boodschap altijd helder overkomt bij je gesprekspartners.

Logitech C920e: overal te plaatsen

Dankzij de kabel van 1,5 meter heb je veel vrijheid om deze webcam te plaatsen waar jij wilt. Daarnaast is de multifunctionele clip te gebruiken op je monitor, bureau of op een statief. Dit maakt de toepassing dus zeer breed en het geeft jou de mogelijkheid om deze webcam op de plaats neer te zetten waar jij hem wilt hebben. Bovendien is deze webcam standaard te gebruiken met veelgebruikte vergaderapplicaties zoals Microsoft Teams, Skype en Zoom.

Specificaties Logitech C920e HD

  • HD 1080p met 30 frames per seconde met een resolutie van 1920x1080 pixels
  • Geïntegreerde stereomicrofoon
  • Geschikt voor vrijwel alle vergadersoftware zoals Teams, Skype en Zoom
  • Eenvoudige montage op bureau, monitor of statief
  • Automatische belichtingscorrectie
  • USB-A aansluitkabel van 1,5 meter

Wat zit er in de doos

  • Logitech C920e HD-webcam
  • Privacy lenskapje
  • Snel start handleiding
Meer informatie
EAN/UPC 0097855162045
SKU 960-001360
Staat Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Vanuit onze twee locaties in Nederland voorziet TelecomHunter bedrijven en instellingen in binnen en buitenland in hun dagelijkse behoefte aan professionele communicatie hardware. Onder andere bureautoestellen, draadloze telefoons, headsets, portofoons en paging apparatuur maken onderdeel uit van het ruime assortiment.
Als merkonafhankelijke aanbieder zijn wij geheel in staat om aan iedere klantvraag te voldoen en bent u te allen tijde verzekerd van een 100% objectief advies. Up to date blijven maar nooit een geforceerde keuze voor nieuwe technologie is ons motto. Ook voor GreenChoice® End-Of-Life (EOL) of End-Of-Sale (EOS) apparatuur bent u derhalve bij TelecomHunter aan het juiste adres.
TelecomHunter voert enkel A merken waaronder Avaya, Alcatel, Mitel, Aastra, NEC, Atus en Ascom. Naast fysieke communicatieapparatuur beschikt TelecomHunter ook over een breed assortiment van Cisco en HP netwerkapparatuur om IP Communicatie binnen en buiten bedrijven toe te kunnen passen.
De directie van TelecomHunter wordt gevoerd vanuit ons splinternieuwe hoofdkantoor aan het Veluwemeer in Harderwijk. Tevens is op deze locatie de verkoop-, service- en ontwikkelafdeling en één van onze distributiecentra gevestigd. Fysieke productleveringen betreft switching en routing worden vanuit Amsterdam verwerkt.

Back to Top