Logitech Webcam HD Pro C930e Tweedekans

SKU
960-000972_TK
EAN/UPC
5099206045200
Niet op voorraad
199 € 69,00 € 83,49
Een Tweedekans product van Telecom Hunter is een product dat wij niet meer als nieuw kunnen verkopen, maar wat géén schade vertoond, volledig compleet is en perfect functioneert. Het product mist delen van het verpakkingsmateriaal, of is opnieuw verpakt in een niet standaard doos. Wij bieden op een Tweedekans artikel een volledig jaar garantie na aankoopdatum, net zoals op ieder nieuw artikel.
Logitech
Nieuw

Gebruik dezelfde webcam eenvoudig voor vergaderingen, webinars en vlogs. De Logitech HD Pro C930e presteert uitstekend in alle omstandigheden. Plaats de webcam waar je wilt en start met het opnemen van je video of begin je vergadering. Deze webcam met geïntegreerde microfoon zorgt dat jij in HD te zien én horen bent.

Webcam met HD-camera

De Logitech Webcam HD Pro C930e heeft een HD-camera met een Carl Zeiss lens. Deze camera filmt op HD-formaat in 1080p met 30 frames per seconde. In combinatie met de Logitech RightLight technologie én autofocus zorgt dit dat u altijd scherp in beeld bent. Daarnaast is het een forse verbetering ten opzichte van de meeste geïntegreerde webcams in laptops. Uiteraard is deze webcam standaard te gebruiken met veelgebruikte vergaderapplicaties zoals Microsoft Teams, Skype en Zoom. De webcam wordt geleverd inclusief een kapje om de lens af te sluiten. Zo is je privacy buiten vergaderingen gegarandeerd.

Plaats de webcam waar je wilt

Met deze webcam kies je eenvoudigweg voor vrijheid. De USB-A aansluitkabel heeft een lengte van 1,8 meter en dat geeft je ruimte om deze op een plek te zetten die jou past. Daarnaast kan je de voet plaatsen op een vlakke ondergrond, geklemd aan een beeldscherm of geschroefd op een tripod of statief. Gebruik deze camera dus met hetzelfde gemak voor vergaderingen, webinars en vlogs. Via de meeste videosoftware heb je bovendien de mogelijkheid om de camera digitaal te pannen, tilten en zoomen. Film dus altijd vanuit de ideale hoek.

Geïntegreerde microfoon

Als je bij een vergadering een goed beeld laat zien, kan het geluid uiteraard niet achterblijven. Daarom is de Logitech C930e voorzien van twee microfoons die zorgen dat je uitstekend hoorbaar bent. Zorg dat je gesprekspartners jou van je beste kant zien én horen.

Specificaties Logitech C930e HD

  • HD 1080p met 30 frames per seconde met een resolutie van 1280x720 pixels
  • Dubbele geïntegreerde microfoon
  • Geschikt voor vrijwel alle vergadersoftware zoals Teams, Skype en Zoom
  • Eenvoudige montage op monitor of statief
  • USB-A aansluitkabel van 1,8 meter

Wat zit er in de doos

  • Logitech C930e HD Pro webcam
  • Privacy lenskapje
  • Snel start handleiding
Meer informatie
EAN/UPC 5099206045200
SKU 960-000972_TK
Fabrikant Logitech
Staat Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Vanuit onze twee locaties in Nederland voorziet TelecomHunter bedrijven en instellingen in binnen en buitenland in hun dagelijkse behoefte aan professionele communicatie hardware. Onder andere bureautoestellen, draadloze telefoons, headsets, portofoons en paging apparatuur maken onderdeel uit van het ruime assortiment.
Als merkonafhankelijke aanbieder zijn wij geheel in staat om aan iedere klantvraag te voldoen en bent u te allen tijde verzekerd van een 100% objectief advies. Up to date blijven maar nooit een geforceerde keuze voor nieuwe technologie is ons motto. Ook voor GreenChoice® End-Of-Life (EOL) of End-Of-Sale (EOS) apparatuur bent u derhalve bij TelecomHunter aan het juiste adres.
TelecomHunter voert enkel A merken waaronder Avaya, Alcatel, Mitel, Aastra, NEC, Atus en Ascom. Naast fysieke communicatieapparatuur beschikt TelecomHunter ook over een breed assortiment van Cisco en HP netwerkapparatuur om IP Communicatie binnen en buiten bedrijven toe te kunnen passen.
De directie van TelecomHunter wordt gevoerd vanuit ons splinternieuwe hoofdkantoor aan het Veluwemeer in Harderwijk. Tevens is op deze locatie de verkoop-, service- en ontwikkelafdeling en één van onze distributiecentra gevestigd. Fysieke productleveringen betreft switching en routing worden vanuit Amsterdam verwerkt.

Back to Top