Oplossingen voor online onderwijs

In 2020 is het leven van leraren en leerlingen drastisch veranderd. Zowel op basisscholen, middelbare scholen en het beroepsonderwijs ziet een dag er tegenwoordig totaal anders uit. Veel scholen worstelen nog met de leservaring in het lokaal. Hoe zorg je dat de beleving in de klas hetzelfde blijft als een deel van de leerlingen op een andere locatie is? Wij helpen graag bij het vinden van een passende oplossing. Op deze pagina beschrijven we 2 oplossingen die de kwaliteit én beleving van onderwijs op afstand verbeteren.

Audio én video in één product

Optie 1: Gebruik een alles-in-één USB-oplossing

Stelt u zich eens voor. Een webcam, meerdere microfoons en stereo speakers in één product die aangesloten wordt met één USB-kabel. Klinkt mooi, toch? Poly ontwikkelde met de Poly Studio USB precies dat. De speakers in deze collaboration bar zorgen dat geluiden van leerlingen uitstekend hoorbaar zijn, de microfoons zijn perfect afgesteld voor een kraakhelder geluid en de camera volgt de docent. Automatisch. Zelfs als u met de rug naar de camera staat blijft de camera focussen op de dominante bewegingen in het beeld.

De voordelen van deze oplossing in uw lokaal:

Wilt u deze oplossing in actie zien?

Wilt u deze oplossing in actie zien? Dan nodigen we u van harte uit in ons Experience Center in Harderwijk. Is dit niet mogelijk? Dan verzorgen we natuurlijk ook graag een online demonstratie. Meer info over ons Experience Center en een demonstratie op maat vindt u op: TelecomVlog

Alles-in-één oplossing

Optie 2: Gebruik een draadloze alles-in-één oplossing

De derde oplossing is eveneens een alles-in-één product. Maar dan draadloos. Deze collaboration bar is onderdeel van het computernetwerk op uw locatie en heeft een eigen digitale identiteit. Zoom of Teams is al geïnstalleerd en inloggen op uw account is het enige wat u na aansluiten hoeft te doen. Uiteraard is ook deze oplossing voorzien van uitstekend beeld, geluid en microfoons. Let er wel op dat u een aparte licentie moet hebben voor Teams of Zoom.

Anders dan de USB-oplossing is dit dus geen verlengstuk van de laptop, maar een uitbreiding van de ruimte. De Poly Studio X is dus een extra deelnemer in uw les en de brug naar maximale aandacht van de leerlingen.

De voordelen van deze oplossing in uw lokaal:

Tracking

Presenter tracking zorgt dat de leraar altijd scherp in beeld is

Stand-alone

Stand-alone oplossing, dus geen gedoe met kabels

Kwalitatief

Altijd kwalitatief beeld en geluid

Extra functies

Draadloos content delen via AirPlay, Miracast, Zoom Content Sharing en de Poly app

Zelf ervaren hoe dit werkt?

Zelf ervaren hoe dit werkt? We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons Experience Center in Harderwijk. Liever een demonstratie op veilige afstand? Dat kan natuurlijk ook. We demonstreren het ook graag online. De Poly Studio X is er in twee varianten. De Poly Studio X30 en de Poly Studio X50. Voor klaslokalen adviseren wij altijd de X50. Onder andere vanwege het bereik van de microfoons en de mogelijkheid om meerdere beeldschermen aan te sluiten. De X30 is meer geschikt voor klaslokalen met maximaal 10 mensen.
Meer info over ons Experience Center en een demonstratie op maat vindt u op: TelecomVlog.

Poly studio X
Back to Top