Over TelecomHunter

De wereld van de Zakelijke Telecom is in een razend tempo veranderd. De telefooncentrale is verplaatst naar de Cloud. Communicatie vindt meer en meer plaats via Software applicaties zoals Whatsapp, Zoom, Microsoft Skype for Business of Teams. Bellen via een telefoon lijkt haast bijzaak te zijn geworden.

 

Communicatie

Toch is geen enkele vorm van Communicatie zo direct als telefonie. Een paar woorden zeggen immers meer dan pagina’s tekst. En Headsets met allerlei slimme technologieën maken het ook nog eens comfortabel. Ongestoord werken, zelfs in lawaaierige omgevingen. Nu nog beeld toevoegen en ook de non verbale communicatie komt haarscherp over. De techniek is er klaar voor.

Het is anders denken. Werk vanuit waar u zelf wil en communiceer via Video met collega’s over de hele wereld. Haarscherp en gelijkwaardig aan ‘real life’, u zult versteld staan.

Experience Center

TelecomHunter levert al ruim 10 jaar Zakelijke Telecom apparatuur aan bedrijven in binnen en buitenland. Dit doen wij vanuit ons centrale hoofdkantoor in Harderwijk. WIj beschikken over een eigen Experience Center waar u diverse oplossingen in het echt kunt ervaren. Wij zijn meer dan alleen een webshop. U bent van harte welkom.

TelecomHunter staat voor:

  • 5 sterren service
  • Grote eigen voorraad
  • Gratis verzending
  • Levering op factuur
  • Een objectief advies

 

TelecomVlog.nl

Met TelecomVlog.nl bieden wij een informatief platform aan geïnteresseerden in nieuwe productreleases, reviews, unboxing video’s en installatie instructies van telecomproducten. Daarnaast vindt u hier praktische tips om ongestoord (thuis) te werken, te vergaderen en een gezonde balans te vinden tussen werk en privé. Bovendien maakt u via TelecomVlog.nl ook eenvoudig een afspraak voor een demonstratie op maat. We maken dan een opstelling die volledig is afgestemd op uw behoefte. Dit kan zowel op afstand als fysiek in ons Experience Center in Harderwijk.

Merken

Wij voeren onder andere de merken Avaya, Cisco, NEC, Mitel, Ascom, Yealink, Alcatel Lucent, Unify, Poly (Plantronics / Polycom) en Jabra.

Back to Top