Plantronics Blackwire C3220 Headset Black

SKU
209745-104
EAN/UPC
017229160170
Op voorraad
Nog 1 beschikbaar
75 € 46,28 € 56,00

Onverwacht een geconcentreerd telefoongesprek voeren? Dan is een stereo headset ideaal. Dankzij de dubbele oorschelp in de Plantronics Blackwire C3220 sluit u zich helemaal af van uw omgeving. Doordat u deze hoofdtelefoon aansluit via USB kunt u direct beginnen met bellen. Met de bedieningsknoppen op de kabel houdt u maximale controle over het verloop en volume van ieder gesprek. Dat is het gebruiksgemak van Plantronics.

Plantronics
Nieuw

Deze stereo-headset van Plantronics is ideaal voor elke computer-beller. De dubbele speakers zorgen voor maximale concentratie op uw gesprek. Daarnaast heeft de Plantronics Blackwire C3220 intuïtieve gebruikersknoppen en is deze dankzij de USB-connectie op vrijwel iedere computer aan te sluiten. Ideaal voor telefoongesprekken, conference calls en webinars. Of gewoon voor muziek of multimedia als u ongestoord wilt werken.

Gegarandeerd het beste geluid, hoog draagcomfort en intuïtief in gebruik? Kies dan voor een headset van Poly. Onder deze naam werken Plantronics en Polycom dagelijks aan de hoogste standaarden in bedrade en draadloze headsets, bureautelefoons en conferentietelefoons.

Maximale focus bij ieder gesprek

De Plantronics Blackwire C3220 heeft magnifieke audio-prestaties. Dankzij het bereik van 20 Hz tot 20 kHz voor binnenkomende geluiden en 100 Hz tot 10 kHz voor uitgaande geluiden, is een natuurgetrouwe weergave van het gesprek gegarandeerd. De microfoon met noise-canceling en een geautomatiseerde equalizer zorgt dat ieder ongewenst geluid onhoorbaar wordt. Zo focussen u en uw gesprekspartner zich helemaal op het gesprek.

Stekker in de computer en aan de slag!

Webinars, muziek, conference calls, telefoongesprekken, alles is mogelijk met de Plantronics C3220. Dankzij de USB-aansluiting is deze headset bovendien eenvoudig door meerdere mensen te gebruiken. Zodra de stekker in de computer zit, kunt u de headset gebruiken. Daarmee is het een ideale aanvulling voor iedere kantooromgeving.

Belangrijkste specificaties

  • Snel aansluiten via USB
  • Houd de controle over elk gesprek met de afstandsbediening in de kabel
  • Audio met breed bereik voor een natuurlijk weergave van elk geluid
  • Microfoon met noise-canceling om ruis automatisch te onderdrukken
  • Ideaal voor telefoongesprekken, webinars, conference calls, muziek en multimedia
  • Wat zit er in de doos

    • Plantronics Blackwire C3220 Headset
    • Installatiehandleiding
Meer informatie
EAN/UPC 017229160170
SKU 209745-104
Fabrikant Plantronics
Staat Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Vanuit onze twee locaties in Nederland voorziet TelecomHunter bedrijven en instellingen in binnen en buitenland in hun dagelijkse behoefte aan professionele communicatie hardware. Onder andere bureautoestellen, draadloze telefoons, headsets, portofoons en paging apparatuur maken onderdeel uit van het ruime assortiment.
Als merkonafhankelijke aanbieder zijn wij geheel in staat om aan iedere klantvraag te voldoen en bent u te allen tijde verzekerd van een 100% objectief advies. Up to date blijven maar nooit een geforceerde keuze voor nieuwe technologie is ons motto. Ook voor GreenChoice® End-Of-Life (EOL) of End-Of-Sale (EOS) apparatuur bent u derhalve bij TelecomHunter aan het juiste adres.
TelecomHunter voert enkel A merken waaronder Avaya, Alcatel, Mitel, Aastra, NEC, Atus en Ascom. Naast fysieke communicatieapparatuur beschikt TelecomHunter ook over een breed assortiment van Cisco en HP netwerkapparatuur om IP Communicatie binnen en buiten bedrijven toe te kunnen passen.
De directie van TelecomHunter wordt gevoerd vanuit ons splinternieuwe hoofdkantoor aan het Veluwemeer in Harderwijk. Tevens is op deze locatie de verkoop-, service- en ontwikkelafdeling en één van onze distributiecentra gevestigd. Fysieke productleveringen betreft switching en routing worden vanuit Amsterdam verwerkt.

Back to Top