Poly Blackwire C3210 USB-A

SKU
209744-201
EAN/UPC
17229173118
Op voorraad
69 € 21,49 € 26,00
De Plantronics Blackwire C3210 headset staat garant voor eenvoud. Eenvoudig te implementeren en gebruiken. Dankzij de aansluiting via USB en de intuïtieve bedieningsknoppen in de kabel is deze headset snel bruikbaar voor elke medewerker. In combinatie met de geluidskwaliteit die u van Plantronics kunt verwachten biedt deze headset een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Poly
Nieuw

Dankzij het hoge gebruiksgemak is de Plantronics Blackwire C3210 een geliefde headset bij bellers via de computer. Doordat de hoofdtelefoon één oorschelp heeft, voert u eenvoudig een gesprek met een collega zonder de headset af te zetten. Dankzij de USB-aansluiting is de Blackwire C3210 aan te sluiten op vrijwel iedere computer. Ideaal als u regelmatig deelneemt aan webinars en conference calls.

Met een Poly, de nieuwe naam van Plantronics en Polycom, bent u verzekerd van maximaal comfort en audiokwaliteit. Met de afstandsbediening in de kabel kunt u eenvoudig gesprekken opnemen, negeren, in de wacht zetten en beëindigen. Ook bedient u het volume van de headset zeer eenvoudig.

Multi-inzetbaar in de hele organisatie

De Plantronics Blackwire C3210 is inzetbaar in de complete organisatie. Dankzij de eenvoudige gebruikersknoppen kan iedereen er meteen mee aan de slag. Deze headset is dus ideaal voor medewerkers die regelmatig een serie telefoongesprekken voert, deelneemt aan conference calls of webinars volgt.

Plantronics: audio met topprestaties

Zoals u van Plantronics gewend bent, is de audio van topkwaliteit. De inkomende audio heeft een bereik van 20 Hz tot maximaal 20 kHz en de uitgaande audio van 100 tot maximaal 10 kHz. De equalizer van de microfoon wordt automatisch afgestemd op de spreker, dit zorgt voor een realistische geluidsweergave voor u en uw gesprekspartner.

Belangrijkste specificaties

  • Eenvoudig aan te sluiten via USB
  • Houd de controle over elk gesprek met de afstandsbediening in de kabel
  • Audio met breed bereik voor een natuurlijk weergave van elk geluid
  • Microfoon met noise-canceling om ruis automatisch te onderdrukken
  • Ideaal voor telefoongesprekken, webinars en conference calls

Wat zit er in de doos

  • Plantronics Blackwire C3210 Headset
  • Installatiehandleiding
Meer informatie
EAN/UPC 17229173118
SKU 209744-201
Fabrikant Poly
Staat Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Vanuit onze twee locaties in Nederland voorziet TelecomHunter bedrijven en instellingen in binnen en buitenland in hun dagelijkse behoefte aan professionele communicatie hardware. Onder andere bureautoestellen, draadloze telefoons, headsets, portofoons en paging apparatuur maken onderdeel uit van het ruime assortiment.
Als merkonafhankelijke aanbieder zijn wij geheel in staat om aan iedere klantvraag te voldoen en bent u te allen tijde verzekerd van een 100% objectief advies. Up to date blijven maar nooit een geforceerde keuze voor nieuwe technologie is ons motto. Ook voor GreenChoice® End-Of-Life (EOL) of End-Of-Sale (EOS) apparatuur bent u derhalve bij TelecomHunter aan het juiste adres.
TelecomHunter voert enkel A merken waaronder Avaya, Alcatel, Mitel, Aastra, NEC, Atus en Ascom. Naast fysieke communicatieapparatuur beschikt TelecomHunter ook over een breed assortiment van Cisco en HP netwerkapparatuur om IP Communicatie binnen en buiten bedrijven toe te kunnen passen.
De directie van TelecomHunter wordt gevoerd vanuit ons splinternieuwe hoofdkantoor aan het Veluwemeer in Harderwijk. Tevens is op deze locatie de verkoop-, service- en ontwikkelafdeling en één van onze distributiecentra gevestigd. Fysieke productleveringen betreft switching en routing worden vanuit Amsterdam verwerkt.

Back to Top