Poly Lens

Beheer Poly producten eenvoudig via Poly Lens. Voor jezelf of voor de complete organisatie. Dankzij Poly Lens krijgt u duidelijk inzicht zodat u betere beslissingen kunt maken.

Poly Lens is er in twee varianten: als desktop app en als cloud oplossing. Het belangrijkste verschil is dat je met de desktop app alleen de aangesloten apparaten kunt beheren en updaten. Via de cloud kan je alle apparaten binnen je netwerk op afstand monitoren, beheren én updaten.

Poly Lens Cloud

Met de Cloud variant van Poly Lens, kiest u voor controle. Zo houdt u de apparaten in de organisatie eenvoudig up-to-date. Hierdoor doen ze hun werk langer, beter en voorkomt u eenvoudig dat ze uitvallen. Zo verlengt u de levensduur van de apparatuur en komen er ook nog eens minder helpdesk-vragen. Win-win!

Overzichtelijk dashboard

Met Poly Lens Cloud heeft u één dashboard om op alle Poly-apparatuur op afstand in te richten, te bewaken en problemen op te lossen. Doordat de hele oplossing in de cloud werkt, schaalt het eenvoudig mee met uw organisatie. Zo bent u voorbereid op de toekomst!Centraal gebruiksoverzicht

Via Poly Lens ziet u snel op welke momenten welke apparatuur wordt gebruikt. Handig als u nadenkt over op- of afschaling van bestaande hardware. Zet de apparatuur die u al heeft optimaal in aan de hand van het daadwerkelijke gebruik.


Overal ter wereld

Werk is niet langer gebonden aan één of zelfs meerdere fysieke locaties. Daarom is Poly Lens dat ook niet. Via Poly Lens Cloud beheert u daarom alle aangesloten headsets, camera’s en vergaderoplossingen. Of ze nu in Dubai, Hongkong, New York, London of Amsterdam zijn. Via de servers van Poly heeft u altijd toegang tot elk apparaat.

Benieuwd naar de meerwaarde voor uw organisatie? We denken graag mee over hoe Poly Lens ook voor u van toegevoegde waarde kan zijn.

Plan een afspraak


Poly Lens Desktop

Poly Lens Desktop is gratis te downloaden voor elke gebruiker van een Poly product. Via de desktop app heeft u snel toegang tot handige functies van elk product. Updates is hierbij uiteraard één van de opties, maar u kunt ook de belichting van camera’s instellen, gezondheidstips krijgen en een verloren apparaat terugvinden.

Altijd up-to-date

Als u de Poly Lens Desktop app opent, ziet u direct de status van uw aangesloten apparaten. Van accu tot softwareversie. Is de software niet meer up-to-date? Dan start u de update met één druk op de knop en geniet u snel van alle (nieuwe) mogelijkheden.
Eenvoudig instellen

Heeft u een apparaat met een camera? Dan kunt u de instellingen eenvoudig bekijken en aanpassen via Poly Lens. Verbeter de helderheid of het contrast, verander de verzadiging van de kleuren of compenseer het achtergrondlicht. Tevreden met de nieuwe instellingen? Sla ze dan direct op in uw favorieten om ze makkelijk opnieuw te gebruiken.

Focus op gezondheid

Werken is goed, maar ontspannen is ook belangrijk. Poly Lens kan u tips geven om de hele werkdag optimaal te presteren. Krijg bijvoorbeeld een herinnering om even van uw scherm af te kijken of om in beweging te komen. Zo blijft u de hele dag mentaal fit aan het werk.

Direct aan de slag met Poly Lens? Download Poly Lens op de site van Poly.


Back to Top