Poly Studio X70 with Poly TC8

SKU
7200-87300-101
Op voorraad
7150 € 4.669,42 € 5.650,00
De Poly Studio X70 met het TC8 bedieningspaneel is de perfecte oplossing voor elke boardroom. De twee 4K-camera’s zorgen dat iedereen altijd goed in beeld is. Inzoomen gebeurt automatisch dankzij Poly DirectorAI. De speakers produceren uitstekende hoge en lage tonen. Uiteraard zorgt de geïntegreerde microfoon dat iedereen duidelijk hoorbaar is. Wil je het bereik van de microfoon uitbreiden? Dat kan eenvoudig met een los verkrijgbare microfoon.
Nieuw

De Poly Studio X70 is het absolute vlaggenschip van Poly op het gebied van alles-in-één oplossingen voor vergaderruimtes. De Studio X70 werkt volledig stand-alone en je sluit alle randapparatuur er eenvoudig op aan. Hiervoor heeft deze videobar 3 HDMI-poorten (2 outputs en 1 input), 3 USB-poorten (2x USB-A en 1x USB-C), 1 jack-aansluiting voor een headset, aansluiting voor uitbreidingsmicrofoon en 2 netwerkpoorten.

Bereid je dus voor op de beste vergaderervaring die je op dit moment in één product kunt vinden. Dankzij haarscherpe video en ruimte vullend geluid komt elke meeting tot leven alsof iedereen in dezelfde ruimte zit. Dankzij de dubbele 4K-camera wordt er automatisch ingezoomd op de spreker of sprekers.

Snel aan de slag met de Poly Studio X70

Direct uit de doos is de Poly Studio X70 al bijna klaar voor gebruik. De belangrijkste apps voor videovergaderen zijn namelijk al geïnstalleerd, het enige wat je nog moet doen, is ze configureren. Koppel eenvoudig met je Zoom Rooms of Microsoft Teams Rooms account via het bedieningspaneel en je eerste vergadering kan beginnen.

Audio van de hoogste kwaliteit

Bij de ontwikkeling van de Studio X70 besteedde Poly zeer veel aandacht aan het ontwerp van de speakers. Dat hoor je. De geavanceerde bass in combinatie met tweeweg stereospeakers zorgen voor een ruimte vullend geluid van zeer hoge kwaliteit. Uiteraard wordt dat gecombineerd met microfoons van de hoogste kwaliteit zodat iedereen kan genieten van de geluidskwaliteit van de Studio X70.

Eenvoudig bediening van de Poly TC8

Met de Poly TC8 is het starten van een vergadering zeer eenvoudig. Hiermee bedien en beheer je jouw meeting via Teams of Zoom in een handomdraai en zonder je eigen laptop aan te sluiten. Zo ga jij altijd vol vertrouwen je volgende meeting in.

Poly Studio X70 met TC8 specificities

 • Geschikt voor Zoom, Teams, GoTo en vele andere platforms
 • Eenvoudig beheer via Poly Lens
 • Sluit twee externe beeldschermen aan
 • Sluit twee internetkabels aan
 • Bedien en beheer gesprekken via de Poly TC8
 • High-end audio in zowel speakers als microfoon

Wat zit er in de doos

 • Poly Studio X70
 • Poly TC8
 • Stroomkabels
 • 2x HDMI-kabel
 • Ethernet kabel
 • Wandmontagebeugel
 • Diverse documentatie
Meer informatie
SKU 7200-87300-101
Staat Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Vanuit onze twee locaties in Nederland voorziet TelecomHunter bedrijven en instellingen in binnen en buitenland in hun dagelijkse behoefte aan professionele communicatie hardware. Onder andere bureautoestellen, draadloze telefoons, headsets, portofoons en paging apparatuur maken onderdeel uit van het ruime assortiment.
Als merkonafhankelijke aanbieder zijn wij geheel in staat om aan iedere klantvraag te voldoen en bent u te allen tijde verzekerd van een 100% objectief advies. Up to date blijven maar nooit een geforceerde keuze voor nieuwe technologie is ons motto. Ook voor GreenChoice® End-Of-Life (EOL) of End-Of-Sale (EOS) apparatuur bent u derhalve bij TelecomHunter aan het juiste adres.
TelecomHunter voert enkel A merken waaronder Avaya, Alcatel, Mitel, Aastra, NEC, Atus en Ascom. Naast fysieke communicatieapparatuur beschikt TelecomHunter ook over een breed assortiment van Cisco en HP netwerkapparatuur om IP Communicatie binnen en buiten bedrijven toe te kunnen passen.
De directie van TelecomHunter wordt gevoerd vanuit ons splinternieuwe hoofdkantoor aan het Veluwemeer in Harderwijk. Tevens is op deze locatie de verkoop-, service- en ontwikkelafdeling en één van onze distributiecentra gevestigd. Fysieke productleveringen betreft switching en routing worden vanuit Amsterdam verwerkt.

Back to Top