Poly Sync 40 speakerphone

SKU
216875-01
Op voorraad
258 € 131,40 € 158,99
Verbeter de geluidsbeleving van conferentiegesprekken in vergaderruimtes. Sluit de Poly Sync 40 eenvoudig aan via USB-A, USB-C of bluetooth en geniet van de hoogwaardige speakers en microfoons. Dankzij het microfoonbereik van 2,5 meter rondom de speaker is iedereen duidelijk hoorbaar. Draadloos heeft de ingebouwde accu een spreektijd tot 20 uur. Opladen gaat eenvoudig via de meegeleverde USB-kabel. Extra handig: als de accu van uw smartphone bijna leeg is, laadt u deze eenvoudig op via de Sync 40.
Poly
Nieuw

De Poly Sync 40 is ideaal voor kleine en middelgrote vergaderruimtes. Wilt u deze oplossing gebruiken in grotere vergaderruimtes? Dan kunt u meerdere Sync 40’s draadloos met elkaar verbinden. Per Sync 40 heeft u dan rondom een bereik tot 2,5 meter. Dankzij de ingebouwde echo- en ruisonderdrukking worden storende achtergrondgeluiden onderdrukt en is iedereen in de ruimte overal uitstekend hoorbaar.

Het compacte ontwerp (hoogte: 38mm, breedte: 102mm, lengte: 273mm) maakt dit een aantrekkelijke oplossing voor in kleine vergaderruimtes. Het neemt weinig ruimte in en is stijlvol ontworpen. Zo is het een mooie aanvulling op de vergadertafel.

Bellen zonder achtergrondgeluiden met de Poly Sync 40

Geconcentreerd vergaderen verhoogt de effectiviteit van het gesprek. Daarom zijn storende achtergrondgeluiden niet gewenst. De Poly Sync 40 is standaard voorzien van hoogwaardige echo- en ruisonderdrukking. Zo kunt u altijd ongestoord bellen, zelfs als er veel achtergrondgeluiden zijn bent u namelijk nog steeds uitstekend hoorbaar.

Stel de Poly Sync 40 in zoals u het wilt

Uiteraard heeft de Poly Sync 40 alle knoppen die u verwacht op een speakerphone. Maar naast deze gebruikelijke knoppen voor het beantwoorden en weigeren van gesprekken en het volume, heeft de Poly Sync 40 een programmeerbare knop. Op uw computer kiest u zelf de functie van deze knop. Kies bijvoorbeeld voor een systeemcheck, het beëindigen van actieve bluetooth-verbindingen of nummerherhaling.

Ideaal voor meetings en muziek

Luistert u graag naar muziek als u niet vergadert? Ook dan is de Poly Sync 40 een perfecte keuze. De speaker heeft namelijk een bereik van 75Hz tot 20 kHz. Daarmee zijn de audioprestaties een aanzienlijke verbetering van de ingebouwde speakers in de meeste laptops en smartphones. Een multifunctionele oplossing dus.

Poly Sync 40 specificaties

  • Bedraad aansluiten via USB-A of USB-C
  • Draadloos verbinden met je laptop of smartphone via Bluetooth v5.1
  • Ideaal voor kleine en middelgrote vergaderruimtes
  • Koppel draadloos meerdere Sync 40’s aan elkaar voor gebruik in grotere ruimtes
  • Altijd helder hoorbaar dankzij echo- en ruisonderdrukking
  • Stof en waterdicht (IP64 certificering)
  • Geschikt voor onder andere Microsoft Teams en Zoom
  • Smartphone opladen via ingebouwde USB-A poort

Wat zit er in de doos

  • Poly Sync 40
Meer informatie
SKU 216875-01
Fabrikant Poly
Staat Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Vanuit onze twee locaties in Nederland voorziet TelecomHunter bedrijven en instellingen in binnen en buitenland in hun dagelijkse behoefte aan professionele communicatie hardware. Onder andere bureautoestellen, draadloze telefoons, headsets, portofoons en paging apparatuur maken onderdeel uit van het ruime assortiment.
Als merkonafhankelijke aanbieder zijn wij geheel in staat om aan iedere klantvraag te voldoen en bent u te allen tijde verzekerd van een 100% objectief advies. Up to date blijven maar nooit een geforceerde keuze voor nieuwe technologie is ons motto. Ook voor GreenChoice® End-Of-Life (EOL) of End-Of-Sale (EOS) apparatuur bent u derhalve bij TelecomHunter aan het juiste adres.
TelecomHunter voert enkel A merken waaronder Avaya, Alcatel, Mitel, Aastra, NEC, Atus en Ascom. Naast fysieke communicatieapparatuur beschikt TelecomHunter ook over een breed assortiment van Cisco en HP netwerkapparatuur om IP Communicatie binnen en buiten bedrijven toe te kunnen passen.
De directie van TelecomHunter wordt gevoerd vanuit ons splinternieuwe hoofdkantoor aan het Veluwemeer in Harderwijk. Tevens is op deze locatie de verkoop-, service- en ontwikkelafdeling en één van onze distributiecentra gevestigd. Fysieke productleveringen betreft switching en routing worden vanuit Amsterdam verwerkt.

Back to Top