Poly Sync 60 speakerphone

SKU
216872-01
EAN/UPC
0017229172500
Op voorraad
553 € 271,90 € 329,00
Geluidskwaliteit is belangrijk bij vergaderingen. Met de Poly Sync 60 verbetert u de geluidsbeleving van conferentiegesprekken in middelgrote en grote vergaderruimtes. Aansluiten is eenvoudig via USB-A, USB-C of bluetooth. Na het aansluiten geniet u direct van de hoogwaardige speakers en 6 microfoons. Dankzij het microfoonbereik van 3 meter rondom de speaker is iedereen duidelijk hoorbaar. Extra handig: de Sync 60 heeft 2 USB-A poorten. Handig als u uw smartphone wilt opladen of een camera wilt toevoegen aan het gesprek.
Poly
Nieuw

Zoekt u een kwalitatieve speakerphone voor middelgrote en grote vergaderruimtes? Kies dan voor de hoogwaardige Poly Sync 60. De ingebouwde echo- en ruisonderdrukking onderdrukt storende achtergrondgeluiden en zorgt dat iedereen in de ruimte uitstekend hoorbaar is. Wilt u deze oplossing gebruiken in grotere vergaderruimtes? Verbind dan meerdere Sync 60’s draadloos met elkaar. Per Sync 60 heeft u rondom een bereik tot 3 meter.

De stijlvol ontworpen speakerphone neemt dankzij het compacte ontwerp (hoogte: 37mm, breedte: 116mm, lengte: 394mm) weinig ruimte in en is daarom een aantrekkelijke oplossing voor middelgrote vergaderruimtes.

Pas de Poly Sync 60 aan voor uw gebruik

Net als de Poly Sync 20 en Poly Sync 40 heeft ook de Sync 60 een programmeerbare knop die u eenvoudig zelf instelt via uw computer. Zo kunt u de speakerphone dus eenvoudig instellen voor de functies die u het vaakste gebruikt. Standaard is de Sync 60 uiteraard voorzien van knoppen om gesprekken eenvoudig aan te nemen en te beëindigen en om het volume aan te passen.

Ongestoord praten dankzij ehco- en ruisonderdrukking

Verhoog de effectiviteit van uw gesprekken met de Poly Sync 60. Met de echo- en ruisonderdrukking van de Sync 60 verbant u storende achtergrondgeluiden naar het verleden. Kies voor ongestoord bellen, zelfs als er rondom veel rumoer is. Zo past u uw professionaliteit ook toe op uw gesprekken.

De Poly Sync 60 staat altijd aan

Anders dan de Sync 20 en Sync 40 heeft de Poly Sync 60 geen ingebouwde batterij. Hierdoor is het mogelijk om tot 2 smartphones op te laden en een camera aan te sluiten. Ook levert dit genoeg stroom om met 6 microfoons te zorgen voor een uitstekende hoorbaarheid en perfecte ruisonderdrukking.

Poly Sync 60 specificaties

  • Bedraad aansluiten via USB-A of USB-C
  • Draadloos verbinden met je laptop of smartphone via Bluetooth v5.1
  • Ideaal voor middelgrote vergaderruimtes
  • Koppel draadloos meerdere Sync 60’s aan elkaar voor gebruik in grotere ruimtes
  • Altijd helder hoorbaar dankzij echo- en ruisonderdrukking
  • Stof en waterdicht (IP64 certificering)
  • Geschikt voor onder andere Microsoft Teams en Zoom
  • Smartphone opladen via 2 ingebouwde USB-A poorten
  • Webcam aansluiten via USB

Wat zit er in de doos

  • Poly Sync 60
Meer informatie
EAN/UPC 0017229172500
SKU 216872-01
Fabrikant Poly
Staat Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Vanuit onze twee locaties in Nederland voorziet TelecomHunter bedrijven en instellingen in binnen en buitenland in hun dagelijkse behoefte aan professionele communicatie hardware. Onder andere bureautoestellen, draadloze telefoons, headsets, portofoons en paging apparatuur maken onderdeel uit van het ruime assortiment.
Als merkonafhankelijke aanbieder zijn wij geheel in staat om aan iedere klantvraag te voldoen en bent u te allen tijde verzekerd van een 100% objectief advies. Up to date blijven maar nooit een geforceerde keuze voor nieuwe technologie is ons motto. Ook voor GreenChoice® End-Of-Life (EOL) of End-Of-Sale (EOS) apparatuur bent u derhalve bij TelecomHunter aan het juiste adres.
TelecomHunter voert enkel A merken waaronder Avaya, Alcatel, Mitel, Aastra, NEC, Atus en Ascom. Naast fysieke communicatieapparatuur beschikt TelecomHunter ook over een breed assortiment van Cisco en HP netwerkapparatuur om IP Communicatie binnen en buiten bedrijven toe te kunnen passen.
De directie van TelecomHunter wordt gevoerd vanuit ons splinternieuwe hoofdkantoor aan het Veluwemeer in Harderwijk. Tevens is op deze locatie de verkoop-, service- en ontwikkelafdeling en één van onze distributiecentra gevestigd. Fysieke productleveringen betreft switching en routing worden vanuit Amsterdam verwerkt.

Back to Top