Poly Voyager Focus 2 MS without desk charger

SKU
213726-02
EAN/UPC
0017229171787
Op voorraad
283.95 € 162,81 € 197,00
Met de Poly Voyager Focus 2 MS headset overtreft Poly de zeer succesvolle Voyager Focus. Het design kreeg een flinke update, maar deze headset valt op door de slimme technieken. Dankzij de samenwerking van deze slimme technieken kunnen u en uw gesprekspartner zich maximaal focussen op elk gesprek. Ongewenste geluiden van buitenaf worden dankzij Actie Noise Cancelling (ANC) en Poly Acoustic Fence namelijk volledig onderdrukt.
Poly
Nieuw

Zorg dat uw medewerkers overal met de hoogst mogelijke geluidskwaliteit kunnen werken. Geniet van draadloos stereogeluid en de beste ruisonderdrukking. De Poly Voyager Focus 2 MS heeft het allemaal. Combineer dit met een hoog draagcomfort en een accu met een spreektijd van 19 uur en u weet dat u met deze headset de communicatie van uw organisatie professionaliseert.

Vier microfoons voor de beste geluidservaring

Al vanaf het begin van het ontwerp lag de focus op geluidskwaliteit. Daarom heeft Poly in de Voyager Focus 2 vier microfoons geplaatst. De primaire microfoon, op het uiteinde van de microfoonarm, bepaalt welk geluid dominant moet zijn. De andere drie microfoons zitten op de microfoonarm en op beide oorschelpen. Zij vangen de rest van het geluid op en zorgen dat dit zowel voor de gebruiker als de gesprekspartner onhoorbaar wordt. De vier microfoons zijn daarmee de belangrijkste basis voor de Active Noise Cancelling (ANC) en de Acoustic Fence technologie.

Zowel draadloos als bedraad te gebruiken

De verbinding tussen de computer of smartphone en de Poly Voyager Focus 2 komt eenvoudig tot stand via bluetooth. Poly levert bij de headset een bluetooth dongle, zodat dit altijd lukt. Behalve draadloos, krijg je bij de Voyager Focus 2 ook een USB-kabel waarmee de headset opgeladen kan worden, maar waarmee u deze headset ook bedraad kunt gebruiken. Handig als de Voyager Focus 2 onverhoopt toch een keer zonder stroom staat.

Eenvoudig beheren in de cloud of lokaal en gecertificeerd door Microsoft

Via Poly Lens (in een app of in de cloud) heeft u eenvoudig en volledig beheer over de Voyager Focus 2. Hier kunt u de headset eenvoudig updaten met de meest recente firmware en bepaalt u de instellingen van de smart sensors. Kies bijvoorbeeld wat er moet gebeuren als u op uw laptop midden in een Teams-gesprek zit en u wordt gebeld op uw gekoppelde telefoon. Daarnaast is deze headset gecertificeerd door Microsoft zodat deze gegarandeerd optimaal samenwerkt met bijvoorbeeld Microsoft Teams.

Hoog draagcomfort en batterij met 19 uur spreektijd

Bij de ontwikkeling van de Poly Voyager Focus 2 is het design tegen het licht gehouden en zijn verdere verbeteringen doorgevoerd. Zo is de hoofdband qua draagcomfort nog beter afgestemd op verschillende gebruikers en voelen de oorkussens nog zachter aan. De geïntegreerde accu heeft een spreektijd van 19 uur en is daarmee zeer bruikbaar voor frequente bellers, regelmatige muziekluisteraars en mensen die dit combineren.

Voyager Focus 2 specificaties

 • Instelbare Active Noise Cancelling (ANC) in drie standen
 • Acoustic Fence om alle geluiden die niet van u komen te onderdrukken
 • Hoog draagcomfort dankzij comfortabele hoofdband en zachte oorkussens
 • Kwalitatieve accu met een spreektijd tot 19 uur
 • Geschikt voor PC & Mac
 • Gecertificeerd door Microsoft
 • Eenvoudig te beheren via Poly Lens (app en cloud)

Wat zit er in de doos

 • Poly Voyager Focus 2 UC headset
 • Bluetooth USB-A adapter
 • USB-A oplaadkabel
 • Draagtas
 • Meer informatie
  EAN/UPC 0017229171787
  SKU 213726-02
  Fabrikant Poly
  Staat Nieuw
  Schrijf uw eigen review
  Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

  Vanuit onze twee locaties in Nederland voorziet TelecomHunter bedrijven en instellingen in binnen en buitenland in hun dagelijkse behoefte aan professionele communicatie hardware. Onder andere bureautoestellen, draadloze telefoons, headsets, portofoons en paging apparatuur maken onderdeel uit van het ruime assortiment.
  Als merkonafhankelijke aanbieder zijn wij geheel in staat om aan iedere klantvraag te voldoen en bent u te allen tijde verzekerd van een 100% objectief advies. Up to date blijven maar nooit een geforceerde keuze voor nieuwe technologie is ons motto. Ook voor GreenChoice® End-Of-Life (EOL) of End-Of-Sale (EOS) apparatuur bent u derhalve bij TelecomHunter aan het juiste adres.
  TelecomHunter voert enkel A merken waaronder Avaya, Alcatel, Mitel, Aastra, NEC, Atus en Ascom. Naast fysieke communicatieapparatuur beschikt TelecomHunter ook over een breed assortiment van Cisco en HP netwerkapparatuur om IP Communicatie binnen en buiten bedrijven toe te kunnen passen.
  De directie van TelecomHunter wordt gevoerd vanuit ons splinternieuwe hoofdkantoor aan het Veluwemeer in Harderwijk. Tevens is op deze locatie de verkoop-, service- en ontwikkelafdeling en één van onze distributiecentra gevestigd. Fysieke productleveringen betreft switching en routing worden vanuit Amsterdam verwerkt.

  Back to Top