Polycom Studio USB

SKU
7200-85830-101
EAN/UPC
0610807888581
Op voorraad
864 € 555,37 € 672,00
De Polycom Studio is een 4k USB Video en Soundbar waarmee op een laagdrempelige manier Video functionaliteit toegevoegd kan worden aan vergaderruimtes, zonder dat hiervoor een gecompliceerd en vooral kostbaar Video Conferencing systeem noodzakelijk is. De Polycom Studio is Plug & Play en zonder specifieke kennis te installeren en werkt in combinatie met alle bekende Video Platformen waaronder Microsoft Teams, Skype for Business, Zoom, BlueJeans, GoToMeeting, Cisco Webex en anderen.
Polycom
Nieuw

Polycom Studio: Audio/Video USB Soundbar

Beschikt u over kleinere vergaderruimtes en zou u graag Video communicatie willen toevoegen aan uw (remote) vergaderingen? Dat kan nu zeer eenvoudig met de nieuwe Polycom Studio.

Polycom heeft zijn sporen verdiend in Zakelijke Audio en Video conferencing systemen - waaronder de welbekende ‘spinnen’ op vergadertafels - en staat hierbij bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige apparatuur. Alle audio en video technologie van Polycom, opgebouwd in Decennia, is nu betaalbaar en laagdrempelig verkrijgbaar voor iedereen via deze zeer geslaagde all-in-one oplossing.

USB, plug and play

De Polycom Studio is een krachtige 4K Video en Soundbar, via USB zeer eenvoudig aan te sluiten op iedere PC of Mac. De Polycom Studio kan aan de wand worden bevestigd of op tafel worden geplaatst via de bijgeleverde voet.

4k camera met ‘Speaker Tracking’

De Polycom Studio beschikt over een hoogwaardige 4k camera met automatische ‘Group Framing’ en ‘Speaker Tracking’ waarmee de spreker automatisch wordt ingezoomd. Dit geeft het gevoel echt fysiek met elkaar in gesprek te zijn doordat alle verbale en non verbale communicatie haarscherp wordt overgebracht. De camera beschikt over een grote kijkhoek van 120 graden waarmee iedereen aan tafel goed zichtbaar is.

Filteren omgevingsgeluid

De geïntegreerde microfoon heeft een groot bereik van ca. 3,7 meter en beschikt over geavanceerde technologie waaronder het zogenoemde “NoiseBlock” waarmee alle storende omgevingsgeluiden zoals toetsenbordaanslagen en het ritselen van papier automatisch wordt weg gefilterd.

De Acoustic Fence techniek zorgt ervoor dat de microfoon alleen wordt gericht op de deelnemers aan de vergadering. De niet relevante geluiden er omheen worden automatisch geblokkeerd.

Werkt met vrijwel alle Video Platformen

De Polycom Studio werkt in combinatie met alle bekende Video Platformen waaronder Microsoft Teams, Skype for Business, Zoom, BlueJeans, GoToMeeting, Cisco Webex en anderen.


Belangrijkste specificaties:

 • Camera resolutie 4k UltraHD
 • Kijkhoek camera 120 graden
 • 5x digitale zoom
 • Automatische beeld framing
 • Stereo speakers
 • Microfoonbereik 3,7 meter

 

Wat zit er in de doos:

 • Polycom Studio
 • Afstandsbediening met 2 AAA batterijen
 • Voedingsadapter
 • 5m USB 2.0 kabel
 • Set voor wandbevestiging
 • Setup handleiding

Download datasheet: Download handleiding:
Meer informatie
EAN/UPC 0610807888581
SKU 7200-85830-101
Fabrikant Polycom
Staat Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Vanuit onze twee locaties in Nederland voorziet TelecomHunter bedrijven en instellingen in binnen en buitenland in hun dagelijkse behoefte aan professionele communicatie hardware. Onder andere bureautoestellen, draadloze telefoons, headsets, portofoons en paging apparatuur maken onderdeel uit van het ruime assortiment.
Als merkonafhankelijke aanbieder zijn wij geheel in staat om aan iedere klantvraag te voldoen en bent u te allen tijde verzekerd van een 100% objectief advies. Up to date blijven maar nooit een geforceerde keuze voor nieuwe technologie is ons motto. Ook voor GreenChoice® End-Of-Life (EOL) of End-Of-Sale (EOS) apparatuur bent u derhalve bij TelecomHunter aan het juiste adres.
TelecomHunter voert enkel A merken waaronder Avaya, Alcatel, Mitel, Aastra, NEC, Atus en Ascom. Naast fysieke communicatieapparatuur beschikt TelecomHunter ook over een breed assortiment van Cisco en HP netwerkapparatuur om IP Communicatie binnen en buiten bedrijven toe te kunnen passen.
De directie van TelecomHunter wordt gevoerd vanuit ons splinternieuwe hoofdkantoor aan het Veluwemeer in Harderwijk. Tevens is op deze locatie de verkoop-, service- en ontwikkelafdeling en één van onze distributiecentra gevestigd. Fysieke productleveringen betreft switching en routing worden vanuit Amsterdam verwerkt.

Back to Top