Bekijk het Tweedekans-product van € 67,48

SKU
2200-48300-025
EAN/UPC
610807846789
Niet op voorraad
163 € 73,55 € 89,00

De Polycom VVX 301 is de ideale telefoon voor callcenters en kantoren. Dankzij de hoogwaardige audio is ieder gesprek van de hoogst mogelijk kwaliteit. Het intuïtieve gebruikersmenu zorgt dat het toestel door iedere medewerker binnen no-time optimaal gebruikt wordt.

Dankzij de veilige, open protocollen is de Polycom VVX 301 ideaal om aan te sluiten op een bestaande telecomoplossing. Deze universele Voice over IP (VoIP) SIP-telefoon is aan te sluiten op vrijwel iedere (cloud) telefooncentrale of hosted voice omgeving.

Polycom
Nieuw

Zoekt u een VoIP-telefoon die snel aangesloten kan worden op uw bestaande IT-systeem, hoogwaardige audiokwaliteiten biedt én eenvoudig gepersonaliseerd kan worden? De Polycom VVX 301 is de ideale oplossing.

Als specialist op het gebied van hoogwaardige zakelijke audio-oplossingen heeft Poly (de nieuwe naam van Polycom) zijn sporen inmiddels ruim verdiend. Dankzij deze ervaring profiteert u als gebruiker van de beste producten in alle productseries van Poly. Kiest u voor Poly, dan kiest u voor zekerheid.

Eenvoudig te installeren en beheren

De telefoontoestellen van Poly zijn zeer eenvoudig te installeren. Met de meegeleverde UTP-kabel sluit u het toestel in enkele seconden aan op uw bedrijfsnetwerk. Via de online beheertool zorgt u zelf voor een naadloze aansluiting met de andere toestellen in uw organisatie. Dankzij de eenvoudige gebruikersinterface werkt het toestel voor de gebruiker zeer intuïtief. Met de Polycom VVX 301 kiest u dus een effectieve manier om de telecom hardware snel en eenvoudig uit te breiden.

Ervaar HD-geluidskwaliteit alsof u in dezelfde ruimte bent

Audiokwaliteit is cruciaal bij zakelijke gesprekken. Daarom heeft Poly hier bij de ontwikkeling van de Polycom VVX 301 extra aandacht aan besteed. Dankzij de Polycom® HD Voice™ techniek ervaart u gesprekken alsof u samen in dezelfde ruimte bent. Doordat u niet wordt afgeleid door ruis en andere geluiden, zijn gesprekken prettiger en efficiënter.

Telefoon voor zakelijk gebruik

De Polycom VVX 301 is alleen geschikt voor zakelijk gebruik. Controleer voor aankoop altijd of deze telefoon is aan te sluiten op uw bestaande telefonie oplossing. Dit doet u bij uw hosted voice aanbieder of systeembeheerder. Twijfelt u of deze telefoon geschikt is voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op.

Belangrijkste specificaties

  • Eenvoudig en intuïtief in gebruik
  • Helder geluid dankzij HD Voice techniek
  • Eenvoudig te installeren, beheren, upgraden en onderhouden
  • Aan te sluiten op bestaande IT-systeem
  • Open API’s voor personalisatie met diverse apps
  • 10/100 Mbps Ethernet switch

Wat zit er in de doos

  • VVX 301-console
  • Eén handset inclusief hoornsnoer
  • Netwerk (LAN) kabel - CAT-5E
  • Snelstart instructies

Download datasheet: Download handleiding:
Meer informatie
EAN/UPC 610807846789
SKU 2200-48300-025
Fabrikant Polycom
Staat Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Vanuit onze twee locaties in Nederland voorziet TelecomHunter bedrijven en instellingen in binnen en buitenland in hun dagelijkse behoefte aan professionele communicatie hardware. Onder andere bureautoestellen, draadloze telefoons, headsets, portofoons en paging apparatuur maken onderdeel uit van het ruime assortiment.
Als merkonafhankelijke aanbieder zijn wij geheel in staat om aan iedere klantvraag te voldoen en bent u te allen tijde verzekerd van een 100% objectief advies. Up to date blijven maar nooit een geforceerde keuze voor nieuwe technologie is ons motto. Ook voor GreenChoice® End-Of-Life (EOL) of End-Of-Sale (EOS) apparatuur bent u derhalve bij TelecomHunter aan het juiste adres.
TelecomHunter voert enkel A merken waaronder Avaya, Alcatel, Mitel, Aastra, NEC, Atus en Ascom. Naast fysieke communicatieapparatuur beschikt TelecomHunter ook over een breed assortiment van Cisco en HP netwerkapparatuur om IP Communicatie binnen en buiten bedrijven toe te kunnen passen.
De directie van TelecomHunter wordt gevoerd vanuit ons splinternieuwe hoofdkantoor aan het Veluwemeer in Harderwijk. Tevens is op deze locatie de verkoop-, service- en ontwikkelafdeling en één van onze distributiecentra gevestigd. Fysieke productleveringen betreft switching en routing worden vanuit Amsterdam verwerkt.

Polycom VVX 301

Back to Top