SKU
2200-48500-025
EAN/UPC
610807846703
Niet op voorraad
345 € 156,20 € 189,00

De Polycom VVX 501 is een ware krachtpatser in zijn klasse. Deze alles-in-een telefoon is de perfecte aanvulling om het bureau van uw medewerkers compleet te maken. Met superieure prestaties, een gebruiksvriendelijke interface en state-of-the-art audiokwaliteit is de Polycom VVX 501 een must-have voor intensieve telefoongebruikers.

Dankzij de twee geïntegreerde USB-poorten kan randapparatuur eenvoudig aangesloten worden. Denk aan een USB-stick om gesprekken op te nemen, een headset om mee te bellen of een VVX Camera voor videogesprekken.

Polycom
Nieuw

Met de introductie van Voice over IP (VoIP) is de audiokwaliteit van telefoongesprekken substantieel toegenomen. Poly, de nieuwe naam van Polycom, doet hier nog een schepje bovenop door in de Polycom VVX 501 echo’s en ruis actief te filteren om zo een optimale audiokwaliteit te garanderen.

Vanaf de 500-serie hebben de toestellen van Polycom naast een kleurenscherm óók een touchscreen om nog sneller door het menu te bewegen. Daarnaast is het toestel geschikt gemaakt voor video-gesprekken met een externe camera.

Touchscreen voor optimaal gebruiksgemak

Het 3,5 inch grote kleuren touchscreen maakt het gebruik van deze telefoon zeer eenvoudig. U swipet eenvoudig door het menu om (video)gesprekken te voeren, webpagina’s te bezoeken of uw agenda te raadplegen. Vanaf het scherm installeert u eenvoudig extra apps van derden om de productiviteit nog verder te verhogen. Dankzij de snelle installatie en het eenvoudige beheer en onderhoud, is het duidelijk dat de gebruiker het toestel eenvoudig aanpast aan zijn voorkeuren.

Geschikt voor videogesprekken

In een persoonlijk gesprek vormen gezichtsexpressies een belangrijk onderdeel van de conversatie. Met de Polycom VVX 501 is het mogelijk om videogesprekken te voeren met mensen over de hele wereld. Dit zet uw verhaal extra kracht bij en u geeft uw gesprekspartner een helder beeld van u en uw organisatie.

Maximale geluidskwaliteit

Zoals we van Poly gewend zijn is ook bij de Polycom VVX 501 de audiokwaliteit subliem. Gesprekken klinken alsof ze live en in dezelfde ruimte worden gevoerd. Daarmee voldoet dit toestel aan de hoge kwaliteitseisen die u stelt aan alle telefoongesprekken. Dankzij slimme technieken worden ruis en echo’s automatisch uit de audio gefilterd en kunt u zich focussen op de inhoud van het gesprek.

Telefoon voor zakelijk gebruik

De Polycom VVX 501 is alleen geschikt voor zakelijk gebruik. Controleer voor aankoop altijd of deze telefoon is aan te sluiten op uw bestaande telefonie oplossing. Dit doet u bij uw hosted voice aanbieder of systeembeheerder. Twijfelt u of deze telefoon geschikt is voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op.

Belangrijkste specificaties

 • Geschikt voor videogesprekken d.m.v. de Eagle Eye mini (optioneel)
 • 3,5 inch kleuren touchscreen voor maximaal gebruiksgemak
 • HD Audio voor sublieme gesprekskwaliteit
 • Actieve filtering van ruis en echo’s in gesprekken
 • 2 USB-poorten voor randapparatuur zoals de Eagle Eye mini camera
 • Snelle dataoverdracht dankzij de Gigabit Ethernet Switch (10, 100, 1000 Mbps)
 • Snel toegang tot maximaal 12 verschillende lijnen
 • Eenvoudig te installeren en beheren

Wat zit er in de doos

 • VVX 501-console
 • Eén handset inclusief hoornsnoer
 • Netwerk (LAN) kabel - CAT-5E
 • Snelstart instructies

Download datasheet: Download handleiding:
Meer informatie
EAN/UPC 610807846703
SKU 2200-48500-025
Fabrikant Polycom
Staat Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Vanuit onze twee locaties in Nederland voorziet TelecomHunter bedrijven en instellingen in binnen en buitenland in hun dagelijkse behoefte aan professionele communicatie hardware. Onder andere bureautoestellen, draadloze telefoons, headsets, portofoons en paging apparatuur maken onderdeel uit van het ruime assortiment.
Als merkonafhankelijke aanbieder zijn wij geheel in staat om aan iedere klantvraag te voldoen en bent u te allen tijde verzekerd van een 100% objectief advies. Up to date blijven maar nooit een geforceerde keuze voor nieuwe technologie is ons motto. Ook voor GreenChoice® End-Of-Life (EOL) of End-Of-Sale (EOS) apparatuur bent u derhalve bij TelecomHunter aan het juiste adres.
TelecomHunter voert enkel A merken waaronder Avaya, Alcatel, Mitel, Aastra, NEC, Atus en Ascom. Naast fysieke communicatieapparatuur beschikt TelecomHunter ook over een breed assortiment van Cisco en HP netwerkapparatuur om IP Communicatie binnen en buiten bedrijven toe te kunnen passen.
De directie van TelecomHunter wordt gevoerd vanuit ons splinternieuwe hoofdkantoor aan het Veluwemeer in Harderwijk. Tevens is op deze locatie de verkoop-, service- en ontwikkelafdeling en één van onze distributiecentra gevestigd. Fysieke productleveringen betreft switching en routing worden vanuit Amsterdam verwerkt.

Polycom VVX 501

Back to Top