SKU
2200-48600-025
EAN/UPC
610807846680
Niet op voorraad
435 € 180,99 € 219,00

De Polycom VVX 601 is het vlaggenschip uit de serie bureautelefoons van Poly (de nieuwe naam van Polycom). Dit toestel is werkelijk van alle gemakken voorzien. Van een 4,3 inch kleuren touchscreen tot toegang tot 16 verschillende telefoonlijnen. Dankzij de geïntegreerde Bluetooth-adapter is het mogelijk om ook draadloze headsets aan het toestel te koppelen.

Dit toestel is voorzien van twee USB-poorten waarop bijvoorbeeld een VVX Camera of een USB-stick aangesloten kan worden. Met een aangesloten camera is de telefoon ook te gebruiken voor videogesprekken.

Polycom
Nieuw

Op het ruime scherm van de Polycom VVX 601 is ruimte voor 10 verschillende apps die toegang geven tot de meest gebruikte functies op het toestel. Met dit state-of-the-art VoIP-toestel voert u gesprekken alsof u in dezelfde ruimte bent.

Afstanden over de hele wereld zijn met de magnifieke audiokwaliteit en razendsnelle processor in enkele seconden overbrugd. Gecombineerd met de VVX Camera voelt een telefoongesprek met de Polycom VVX 601 net zo echt als een persoonlijke ontmoeting.

Geweldige geluidsbeleving

Poly, de nieuwe naam van Polycom, staat bekend om zijn grandioze audiokwaliteit. In het topmodel is daar nog een schepje bovenop gedaan met de verfijnde technieken om echo’s en ruis te onderdrukken. Daarmee klinken telefoongesprekken net zo als persoonlijke gesprekken in dezelfde ruimte. Zo kunt u zich tijdens het gesprek maximaal focussen op het verhaal van uw gesprekspartner. Dit geldt uiteraard net zo goed voor de gesprekken met de hoorn als voor gesprekken op de speaker.

Grandioos touchscreen voor optimaal gebruiksgemak

Het gebruiksgemak van deze telefoon hangt voor een groot deel samen met het grote kleuren touchscreen met een schermdiagonaal van 4,3 inch. Net als op uw smartphone swipet u snel door de geïnstalleerde apps en start u snel een nieuw (video)gesprek. Met de ingebouwde webbrowser bezoekt u ook eenvoudig webpagina’s of opent u uw agenda. Dankzij de directe internetverbinding installeert u eenvoudig extra apps om de telefoon volledig af te stemmen op uw behoeften.

Geschikt voor videogesprekken

Beeldbellen geeft gesprekken een belangrijke extra dimensie. Naast het gesprek ziet u ook de gezichtsuitdrukking van uw gesprekspartner. Met een VVX Camera voert u met de Polycom VVX 601 professionele videogesprekken van de hoogste kwaliteit. Dankzij de Gigabit Ethernet switch is een wereldwijde verbinding binnen enkele seconden gelegd.

Telefoon voor zakelijk gebruik

De Polycom VVX 601 is alleen geschikt voor zakelijk gebruik. Controleer voor aankoop altijd of deze telefoon is aan te sluiten op uw bestaande telefonie oplossing. Dit doet u bij uw hosted voice aanbieder of systeembeheerder. Twijfelt u of deze telefoon geschikt is voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op.

Belangrijkste specificaties

 • 4,3 inch kleuren touchscreen voor maximaal gebruiksgemak
 • Snel toegang tot maximaal 16 verschillende lijnen
 • Geschikt voor videogesprekken
 • 2 USB-poorten voor randapparatuur zoals de Eagle Eye mini camera
 • HD Audio voor sublieme gesprekskwaliteit
 • Actieve filtering van ruis en echo’s in gesprekken
 • Snelle dataoverdracht dankzij de Gigabit Ethernet Switch (10, 100, 1000 Mbps)
 • Eenvoudig te installeren en beheren

Wat zit er in de doos

 • VVX 601-console
 • Eén handset inclusief hoornsnoer
 • Netwerk (LAN) kabel - CAT-5E
 • Snelstart instructies

Download datasheet: Download handleiding:
Meer informatie
EAN/UPC 610807846680
SKU 2200-48600-025
Fabrikant Polycom
Staat Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Vanuit onze twee locaties in Nederland voorziet TelecomHunter bedrijven en instellingen in binnen en buitenland in hun dagelijkse behoefte aan professionele communicatie hardware. Onder andere bureautoestellen, draadloze telefoons, headsets, portofoons en paging apparatuur maken onderdeel uit van het ruime assortiment.
Als merkonafhankelijke aanbieder zijn wij geheel in staat om aan iedere klantvraag te voldoen en bent u te allen tijde verzekerd van een 100% objectief advies. Up to date blijven maar nooit een geforceerde keuze voor nieuwe technologie is ons motto. Ook voor GreenChoice® End-Of-Life (EOL) of End-Of-Sale (EOS) apparatuur bent u derhalve bij TelecomHunter aan het juiste adres.
TelecomHunter voert enkel A merken waaronder Avaya, Alcatel, Mitel, Aastra, NEC, Atus en Ascom. Naast fysieke communicatieapparatuur beschikt TelecomHunter ook over een breed assortiment van Cisco en HP netwerkapparatuur om IP Communicatie binnen en buiten bedrijven toe te kunnen passen.
De directie van TelecomHunter wordt gevoerd vanuit ons splinternieuwe hoofdkantoor aan het Veluwemeer in Harderwijk. Tevens is op deze locatie de verkoop-, service- en ontwikkelafdeling en één van onze distributiecentra gevestigd. Fysieke productleveringen betreft switching en routing worden vanuit Amsterdam verwerkt.

Polycom VVX 601 Bureautelefoon

Back to Top