WindSmart

Nu is elke locatie een geweldige plek om te bellen.

Poly's WindSmart-technologie is een eigen ontwikkelde technologie voor draadloze hoofdtelefoonproducten. WindSmart is ontworpen om de impact van windgeruis tijdens telefoongesprekken of spraakcommunicatie in buitenomgevingen. Het maakt gebruik van geavanceerde algoritmen en microfoonontwerp om windgeruis te onderdrukken en helderder geluid te leveren voor de luisteraar. WindSmart-technologie detecteert de windrichting en reageert daarop helpt de algehele stemhelderheid en gebruikerservaring.

Poly Voyager FREE 60

Geniet van oproepen van uitzonderlijke kwaliteit dankzij de 6 microfoons (3 per headset) op de hoofdtelefoon Voyager Free 60.

Laat jezelf horen boven het achtergrondgeluid met drie microfoons per oordopje en geniet van duidelijkere gesprekken naar buiten dankzij de WindSmart-technologie die windgeruis vermindert met de mogelijkheid om slechts één oortje te gebruiken voor uw gesprekken wanneer dat nodig is.


Uitstekende Audiokwaliteit

De Poly Voyager Free 60+ biedt een uitstekende audiokwaliteit, ruisonderdrukking en heeft drie microfoons die ervoor zorgt dat jouw stem helder en duidelijk overkomt.

Gecombineerd met hybride en adaptieve Active Noise Cancelling (ANC) en geavanceerde algoritmen voor het blokkeren van ruis, zorgt dit voor kristalheldere audio aan beide kanten van het gesprek.


VOYAGER 5200

WindSmart-technologie levert zes lagen bescherming tegen windruis dankzij een combinatie van aerodynamische vormgevingselementen en een adaptief, bedrijfseigen algoritme.

De slimme sensortechnologie van de Poly Voyager 5200 headset is erg handig in het dagelijks leven. Deze technologie gebruikt contextuele intelligentie om te bepalen of de headset al dan niet wordt gedragen. Bovendien kan de technologie begrijpen waar u het geluid wilt horen, zodat u altijd geniet van de optimale geluidskwaliteit.


Back to Top