TelecomHunter

Winkelwagen 0
€ 0,00

Bedraad

Bedrade bureau telefoons of deskphones maken tot op de dag van vandaag de professionele werkplek compleet. Eventueel in combinatie met een headset maar ook stand alone zijn bedrade toestellen niet weg te denken op het bureau. TelecomHunter levert enkel zakelijke bedrade telefoons van A merken waaronder Avaya, Poly, Cisco, Yealink, Mitel, Alcatel-Lucent, NEC, Gigaset PRO en Unify. Veel van deze merken ondersteunen het universele SIP protocol waarop VoIP vandaag de dag is gestandaardiseerd.

Veel van deze merken ondersteunen het universele SIP protocol https://telecomhunter.nl/zakelijke-voip-toestellen.html waarop VoIP vandaag de dag is gestandaardiseerd. LEES MEER..

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 49

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 49

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 

Bedrade telefoontoestellen

Mocht u op zoek zijn naar bedrade telefoontoestellen voor gebruik in combinatie met Hosted Voice of een Hosted (Cloud) PBX, controleert u dan altijd ook de compatibiliteit van het gewenste telefoontoestel bij uw Hosted Voice aanbieder. Daarnaast is het raadzaam te controleren of uw LAN netwerk geschikt over Power over Ethernet (PoE). Anders dan ouderwetse analoge en digitale telefonie, dienen VoIP telefoons via het LAN netwerk van stroom te worden voorzien. Indien u niet beschikt over Power over Ethernet, kan vaak gekozen worden voor een externe voedingsadapter of PoE injector.

Vragen?

Neemt u gerust contact met ons op indien u vragen heeft over de compatibiliteit van de gewenste bedrade telefoon met uw (managed) telefooncentrale of Hosted Voice aanbieder.