Jabra Evolve2 40 USB-A MS Stereo Tweedekans

SKU
24089-999-999_TK
EAN/UPC
5706991022797
Niet op voorraad
119 € 69,00 € 83,49
Dankzij de Jabra Evolve2 40 MS Stereo is focussen heel eenvoudig. Geniet van perfecte stereo audio, uitstekende geluidsisolatie en een zeer hoog draagcomfort. Let er aan het einde van uw werkdag wel op dat u de headset weer af zet, want u draagt dit model met gemak de hele werkdag. Werk gefocust dankzij het indicatielampje dat aangeeft dat u in gesprek bent of niet gestoord wilt worden.
Refurbished

Kies een werkplek en werk ongestoord. Ook als er veel mensen in uw omgeving aanwezig zijn. Met de Jabra Evolve2 40 MS Stereo werkt u altijd en overal met maximale focus. Onder andere door het in-gesprek-lampje, maar zeker ook door de isolerende oorkussens en de krachtige 40mm speakers. In uw gesprekken bent u dankzij drie microfoons altijd uitstekend hoorbaar zonder omgevingsgeluiden. Wilt u even niet hoorbaar zijn? Draai de microfoonarm omhoog om de microfoon direct te dempen.

Wat ons betreft is de microfoon één van de belangrijkste onderdelen van elke headset. Deze brengt namelijk úw boodschap over. In deze headset van Jabra zijn 3 microfoons strategisch geplaatst. Hun samenwerking zorgt voor krachtige prestaties en uitstekende hoorbaarheid.

Geniet van uw favoriete muziek

De stereo speakers hebben een diameter van 40mm en klinken vol en dynamisch. Dankzij het materiaal van het oorkussen voelt deze zacht aan en sluit tegelijkertijd strak aan op uw oren. Dit zorgt voor een goede isolatie van achtergrondgeluiden. Dankzij de slimme digitale chipset, luistert u met hoge geluidskwaliteit is de Evolve2 40 dus ook zeer geschikt om naar uw favoriete muziek te luisteren.

Perfecte pasvorm

Voor het ontwerp van deze headset zijn honderden hoofdvormen met elkaar vergeleken. Dit onderzoek was de basis voor het ontwerp van de vorm van de verstelbare hoofdband. Bij de keuze voor de materialen is voor de oorkussens gekozen voor zacht traagschuim. Hierdoor vormen deze zich helemaal naar de vorm van uw oor. Ook aan de afwerking is veel aandacht besteed. Dat ziet u aan de premium materialen van bijvoorbeeld de hoofdband en de kabel.

Handig in-gesprek-lampje

Het in-gesprek-lampje bij de microfoon laat uw omgeving direct zien of u in gesprek bent. Handig als u zowel via de telefoon als fysiek gesprekken wilt voeren. Mensen in uw fysieke omgeving zien het rode lampje en weten dat u in gesprek of in vergadering bent. Wilt u even ongestoord werken? Dan kunt u het lampje ook handmatig inschakelen met één druk op de knop.

Jabra Evolve2 40 MS Stereo specificaties

  • Stereo headset met twee speakers met een diameter van 40 millimeter
  • Drie digitale MEMS microfoons
  • Geïntegreerde gehoorbescherming
  • Gecertificeerd voor Microsoft Teams
  • USB-A aansluiting
  • Niet-storen/in-gesprek LED

Wat zit er in de doos

  • Jabra Evolve2 40 MS Stereo headset
  • Snelstart handleiding
Meer informatie
EAN/UPC 5706991022797
SKU 24089-999-999_TK
Staat Refurbished
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Vanuit onze twee locaties in Nederland voorziet TelecomHunter bedrijven en instellingen in binnen en buitenland in hun dagelijkse behoefte aan professionele communicatie hardware. Onder andere bureautoestellen, draadloze telefoons, headsets, portofoons en paging apparatuur maken onderdeel uit van het ruime assortiment.
Als merkonafhankelijke aanbieder zijn wij geheel in staat om aan iedere klantvraag te voldoen en bent u te allen tijde verzekerd van een 100% objectief advies. Up to date blijven maar nooit een geforceerde keuze voor nieuwe technologie is ons motto. Ook voor GreenChoice® End-Of-Life (EOL) of End-Of-Sale (EOS) apparatuur bent u derhalve bij TelecomHunter aan het juiste adres.
TelecomHunter voert enkel A merken waaronder Avaya, Alcatel, Mitel, Aastra, NEC, Atus en Ascom. Naast fysieke communicatieapparatuur beschikt TelecomHunter ook over een breed assortiment van Cisco en HP netwerkapparatuur om IP Communicatie binnen en buiten bedrijven toe te kunnen passen.
De directie van TelecomHunter wordt gevoerd vanuit ons splinternieuwe hoofdkantoor aan het Veluwemeer in Harderwijk. Tevens is op deze locatie de verkoop-, service- en ontwikkelafdeling en één van onze distributiecentra gevestigd. Fysieke productleveringen betreft switching en routing worden vanuit Amsterdam verwerkt.

Back to Top