Jabra speak 410 UC

SKU
7410-209
Niet op voorraad
109 € 73,55 € 89,00
Bij kleine meetings of telefonische vergaderingen waarbij u uw handen vrij wilt houden, is een draagbare speakerphone ideaal. Met Jabra kiest u voor optimale geluidskwaliteit en een strak design. U sluit de Jabra Speak 410 UC eenvoudig aan via USB en uw eerste gesprek kan beginnen. Dit Unified Communications (UC) model is geschikt in combinatie met bijvoorbeeld Cisco UC, Avaya IP en Skype for Business.
Jabra
Nieuw

Kristalhelder geluid is de basis voor een efficiënte vergadering. Dankzij de omni-directionele microfoon in de Jabra Speak 410 UC is elke gespreksdeelnemer luid én duidelijk te horen. Zo heeft u steeds maximale controle over het gesprek. Het intuïtieve ontwerp in combinatie met de eenvoudige aansluiting op de computer maken deze conferentieoplossing zeer geschikt voor vrijwel elke organisatie.

Naast teleconferencing is de Jabra Speak 410 ook ideaal als externe speaker van uw laptop. Dankzij de HD-geluidsweergave, geniet u overal van uw favoriete muziek.

Start je vergadering in een paar seconden

Nadat u de Jabra Speak 410 UC uit de doos heeft gehaald, start u uw eerste vergadering in een paar seconden. Plug de USB-kabel in uw computer en deze doet de rest. Dit UC (Unified Communications) model is geschikt in combinatie met vrijwel alle bekende UC-platforms zoals Skype for Business, GoToMeeting, Google Hangouts, join.me, Adobe Connect en nog veel meer. Verbind de Jabra en start het gesprek.

Eenvoudige bediening

De bediening van de Jabra Speak 410 is zeer eenvoudig. Indicatielampjes geven duidelijke feedback en de knoppen zijn logische gepositioneerd. Met een druk op de knop beantwoordt of beëindigt u een gesprek of onderdrukt u de microfoon. Net zo eenvoudig is het bijstellen van het gespreksvolume. Uiteraard geven de indicatielampjes u hierbij steeds passende feedback.

Jabra Speak 410 specificaties

  • Premium audiokwaliteit voor gesprekken en muziek
  • Plug en play via USB
  • Eenvoudig te koppelen aan iedere computer met USB-A
  • 360 graden omni-directionele microfoon
  • Geschikt voor groepen tot 4 personen

Wat zit er in de doos

  • Jabra Speak 410 UC
  • Reistasje
  • Snel start gids
Meer informatie
SKU 7410-209
Fabrikant Jabra
Staat Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Vanuit onze twee locaties in Nederland voorziet TelecomHunter bedrijven en instellingen in binnen en buitenland in hun dagelijkse behoefte aan professionele communicatie hardware. Onder andere bureautoestellen, draadloze telefoons, headsets, portofoons en paging apparatuur maken onderdeel uit van het ruime assortiment.
Als merkonafhankelijke aanbieder zijn wij geheel in staat om aan iedere klantvraag te voldoen en bent u te allen tijde verzekerd van een 100% objectief advies. Up to date blijven maar nooit een geforceerde keuze voor nieuwe technologie is ons motto. Ook voor GreenChoice® End-Of-Life (EOL) of End-Of-Sale (EOS) apparatuur bent u derhalve bij TelecomHunter aan het juiste adres.
TelecomHunter voert enkel A merken waaronder Avaya, Alcatel, Mitel, Aastra, NEC, Atus en Ascom. Naast fysieke communicatieapparatuur beschikt TelecomHunter ook over een breed assortiment van Cisco en HP netwerkapparatuur om IP Communicatie binnen en buiten bedrijven toe te kunnen passen.
De directie van TelecomHunter wordt gevoerd vanuit ons splinternieuwe hoofdkantoor aan het Veluwemeer in Harderwijk. Tevens is op deze locatie de verkoop-, service- en ontwikkelafdeling en één van onze distributiecentra gevestigd. Fysieke productleveringen betreft switching en routing worden vanuit Amsterdam verwerkt.

Back to Top