Logitech rally bar mini graphite

SKU
960-001339
EAN/UPC
5099206083011
Niet op voorraad
2500 € 1.727,27 € 2.090,00
Kies voor een eenvoudige oplossing voor vergaderingen. Verbind de Rally Bar Mini Graphite met een TV en u bent klaar om te vergaderen. Deze geavanceerde alles-in-een videobar biedt namelijk alles wat u nodig heeft in één product: camera, speakers en microfoon en alles van studiokwaliteit. De Logitech Rally Bar Mini heeft het allemaal. Kies voor hybride vergaderen met de hoogste beeld- en geluidskwaliteit.
Logitech
Nieuw

De Rally Bar Mini is door Logitech ontworpen voor kleine kantoren en huddle-ruimtes. Gebruik, beheer en implementatie van deze videobar is opvallend eenvoudig. Sluit hem direct aan via USB of gebruik de ‘Appliance Mode’ waarmee u direct inbelt via de ondersteunde vergaderapps. Verplaatst u zelf binnen de ruimte? Dan draait de camera automatisch met u mee. De AI Viewfinder herkent de personen en zorgt met pannen, tilten en zoomen dat iedereen in beeld is.

Inbellen zonder kabels

Met de Logitech Rally Bar Mini kunt u inbellen op vergaderingen zonder computer aan te sluiten. Op dit moment is de zogenaamde ‘Appliance Mode’ geschikt voor gebruikers met een ‘Zoom Rooms’ licentie. Logitech heeft deze certificering ook aangevraagd bij ‘Microsoft Teams Rooms’. Dit maakt vergaderen nóg makkelijker.

Plug en play op Mac en PC dankzij USB

Via de USB-kabel is de alles-in-een videobar geschikt voor alle beschikbare videoplatformen. Dankzij de USB-verbinding, neemt de videobar namelijk de taken op het gebied van audio én video automatisch van uw computer over. Zo kan iedereen dus eenvoudig zijn eigen laptop aansluiten en gebruik maken van de unieke eigenschappen van de Logitech Rally Bar Mini.

Audio en video van studiokwaliteit

Logitech is al jaren actief op het gebied van audio en video. Dat is te merken aan deze videobar. De 4K camera geeft beeld van de hoogste kwaliteit en dankzij de slimme viewfinder houdt de camera zelf automatisch alle personen in beeld. Handig als u graag beweegt in een ruimte, maar geen aparte cameraman heeft. Aangevuld met sensoren voor een natuurlijke belichting en audio van de hoogste kwaliteit, kiest u met de Logitech Rally Bar Mini voor een degelijke oplossing waar u gegarandeerd jaren plezier van heeft.

Logitech Rally Bar Mini Graphite specificaties

 • Plug and play op Mac en PC dankzij USB
 • Start ondersteunde vergaderapps direct vanaf de Rally Bar Mini
 • Alles-in-een ontwerp met 4K camera, speakers en microfoons
 • Sensoren voor goede belichting en geluid
 • Sensor die automatisch zorgt dat de deelnemers in beeld zijn
 • Verbind met maximaal twee 4K schermen

Wat zit er in de doos

 • Rally Bar Mini Graphite
 • Stroomkabel met adapter
 • HDMI-kabel
 • USB-kabel
 • Afstandsbediening
 • Twee lenskapjes: voor de camera en de AI Viewfinder
 • Gebruikershandleiding
Meer informatie
EAN/UPC 5099206083011
SKU 960-001339
Fabrikant Logitech
Staat Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Vanuit onze twee locaties in Nederland voorziet TelecomHunter bedrijven en instellingen in binnen en buitenland in hun dagelijkse behoefte aan professionele communicatie hardware. Onder andere bureautoestellen, draadloze telefoons, headsets, portofoons en paging apparatuur maken onderdeel uit van het ruime assortiment.
Als merkonafhankelijke aanbieder zijn wij geheel in staat om aan iedere klantvraag te voldoen en bent u te allen tijde verzekerd van een 100% objectief advies. Up to date blijven maar nooit een geforceerde keuze voor nieuwe technologie is ons motto. Ook voor GreenChoice® End-Of-Life (EOL) of End-Of-Sale (EOS) apparatuur bent u derhalve bij TelecomHunter aan het juiste adres.
TelecomHunter voert enkel A merken waaronder Avaya, Alcatel, Mitel, Aastra, NEC, Atus en Ascom. Naast fysieke communicatieapparatuur beschikt TelecomHunter ook over een breed assortiment van Cisco en HP netwerkapparatuur om IP Communicatie binnen en buiten bedrijven toe te kunnen passen.
De directie van TelecomHunter wordt gevoerd vanuit ons splinternieuwe hoofdkantoor aan het Veluwemeer in Harderwijk. Tevens is op deze locatie de verkoop-, service- en ontwikkelafdeling en één van onze distributiecentra gevestigd. Fysieke productleveringen betreft switching en routing worden vanuit Amsterdam verwerkt.

Back to Top