Logitech Zone True Wireless

SKU
985-001082
Op voorraad
349 € 239,67 € 290,00
De Logitech Zone True Wireless earbuds zetten een nieuwe standaard in de markt. Beide earbuds beschikken namelijk over drie microfoons die zorgen voor een uitstekende filtering van vrijwel alle achtergrondgeluiden. Zo ben jij altijd en overal te horen alsof je alleen in een afgesloten ruimte bent. Geniet bovendien van ongestoord werken dankzij de geïntegreerde actieve ruisonderdrukking (ANC). Verbind de oordopjes tegelijk met je computer én smartphone en stel ze eenvoudig in via de Logi Tune-app.
Logitech
Nieuw

Het aanbod in de markt van draadloze oordopjes is zeer groot. Maar Logitech legt de lat op het gebied van geluidskwaliteit wel heel erg hoog met de Logitech Zone True Wireless earbuds. Naast een uitstekende set van in totaal 6 microfoons geniet je namelijk van excellente audioprestaties bij het luisteren naar je gesprekspartner en het luisteren naar muziek. Zo ben je altijd perfect verbonden.

Kristalhelder geluid

In totaal beschikt de Logitech Zone True Wireless dus over zes microfoons; drie per earbud. De binnenste microfoon registreert alles wat je zegt via beengeleiding (bone conduction). De buitenste microfoons registreren alle overige geluiden van buitenaf. De slimme software zorgt vervolgens dat alle externe geluiden worden gefilterd, zodat alleen jij te horen bent voor je gesprekspartner. Zorg voor een professionele geluidskwaliteit. Overal.

Schakel ANC eenvoudig in én uit

Draagt jij je oordopjes ook het liefst de hele dag? Dan is Adaptive Hybrid Active Noise Cancelling ideaal. Schakel het bijvoorbeeld in om ongestoord te werken in een rumoerige omgeving. Ben je onderweg in de auto of wil je een gesprek voeren met een collega? Tik een keer op het oordopje en de ANC staat uit zodat je de geluiden om je heen gewoon kunt horen. Zo heb je maximale controle over de geluiden in jouw omgeving.

Gelijktijdig verbonden

Verbind de Logitech Zone True Wireless gelijktijdig met je smartphone en computer om altijd verbonden te zijn. Met de meegeleverde USB-A dongel zorg je voor een extra betrouwbare verbinding tussen de earbuds en je computer. Schakel eenvoudig tussen twee actieve geluidsbronnen en mis nooit meer een gesprek.

Batterijduur

Je laadt de earbuds eenvoudig op in de meegeleverde oplaadcase. Als de oordopjes volledig zijn opgeladen, kan je er in ieder geval 6 uur ongestoord mee bellen of 9 uur naar muziek luisteren. Schakel je ANC uit, dan verleng je dit met respectievelijk een half uur of zelfs 3 uur. Zijn je earbuds toch leeg, leg ze dan 5 minuten in de oplaadcase voor een uur extra spreektijd. De oplaadcase kan je draadloos opladen of met de meegeleverde USB-kabel.

Logitech Zone True Wireless specificaties

  • Premium audio met slimme ruisonderdrukking
  • Gesprekstijd van 6 uur met ANC of 6,5 uur zonder ANC
  • Draadloos en bedraad oplaadbare oplaadcase
  • Verbind gelijktijdig met twee apparaten
  • ANC eenvoudig in en uit te schakelen
  • Geschikt voor Teams, Zoom, Google Voice, Google Meet, Webex, GoTo-software en vele andere applicaties

Wat zit er in de doos

  • Logitech Zone True Wireless earbuds
  • Oplaadcase
  • USB-kabel
  • Documentatie
Meer informatie
SKU 985-001082
Fabrikant Logitech
Staat Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Vanuit onze twee locaties in Nederland voorziet TelecomHunter bedrijven en instellingen in binnen en buitenland in hun dagelijkse behoefte aan professionele communicatie hardware. Onder andere bureautoestellen, draadloze telefoons, headsets, portofoons en paging apparatuur maken onderdeel uit van het ruime assortiment.
Als merkonafhankelijke aanbieder zijn wij geheel in staat om aan iedere klantvraag te voldoen en bent u te allen tijde verzekerd van een 100% objectief advies. Up to date blijven maar nooit een geforceerde keuze voor nieuwe technologie is ons motto. Ook voor GreenChoice® End-Of-Life (EOL) of End-Of-Sale (EOS) apparatuur bent u derhalve bij TelecomHunter aan het juiste adres.
TelecomHunter voert enkel A merken waaronder Avaya, Alcatel, Mitel, Aastra, NEC, Atus en Ascom. Naast fysieke communicatieapparatuur beschikt TelecomHunter ook over een breed assortiment van Cisco en HP netwerkapparatuur om IP Communicatie binnen en buiten bedrijven toe te kunnen passen.
De directie van TelecomHunter wordt gevoerd vanuit ons splinternieuwe hoofdkantoor aan het Veluwemeer in Harderwijk. Tevens is op deze locatie de verkoop-, service- en ontwikkelafdeling en één van onze distributiecentra gevestigd. Fysieke productleveringen betreft switching en routing worden vanuit Amsterdam verwerkt.

Back to Top