Plantronics Voyager 4220 Office Duo

SKU
212731-05
EAN/UPC
5033588053552
Niet op voorraad
302.95 € 161,16 € 195,00
Geniet van comfortabel naar muziek luisteren én telefoneren met de Plantronics Voyager 4220 Office Duo. Deze stereo headset sluit u via het basisstation aan op een vaste telefoon of via Bluetooth op uw computer of smartphone. Op het basisstation ziet u in een oogopslag de status van beide verbindingen zodat u altijd controle heeft over uw gesprekken.
Nieuw

Beleef glashelder geluid met de Plantronics Voyager 4220 Office Duo. Zowel in samenwerking met collega’s als bij het luisteren naar muziek. Met deze draadloze hoofdtelefoon geniet u overal van de geweldige audio prestaties van deze nieuwe headset van Poly.

Overzichtelijk basisstation

De Plantronics Voyager 4220 Office Duo wordt standaard geleverd met een overzichtelijk basisstation. Op dit basisstation ziet u via de LED’s snel welke verbindingen in gebruik zijn. Zo heeft u steeds maximale controle over ieder gesprek.

Profiteer van de service van Alexa

Is uw smartphone via Bluetooth verbonden met de headset en heeft u de Alexa-app geïnstalleerd? Dan kunt u eenvoudig opdrachten geven via deze hoofdtelefoon. Tik op de knop, geef een commando en de hoofdtelefoon voert het direct uit. Start snel een nieuw telefoongesprek of een afspeellijst voor maximale concentratie.

Eenvoudig te beheren via Plantronics Hub en Plantronics Manager Pro

Het beheer van de Voyager 4220 Office Duo is zeer eenvoudig. Via Plantronics Hub of Plantronics Manager Pro heeft u snel toegang tot alle functies. Via Manager Pro beheert en onderhoudt u eenvoudig meerdere Plantronics headsets. Dankzij de inzichten die u krijgt, kunt u de inzet van alle headset in uw organisatie eenvoudig optimaliseren.

Plantronics Voyager 4220 specificaties

  • 12 uur spreektijd, 15 uur luistertijd en 13 dagen standby
  • Bluetooth v4.1
  • Lichtgewicht: 150 gram
  • Batterij volledig opgeladen in 1,5 uur
  • Geluidsbescherming tegen geluiden boven 118 dBA via SoundGuard DIGITAL

Wat zit er in de doos

  • Plantronics Voyager 4220 Office Duo headset
  • Basisstation
  • USB kabel
  • Stroomadapter
  • Snel start gids
Meer informatie
EAN/UPC 5033588053552
SKU 212731-05
Staat Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Vanuit onze twee locaties in Nederland voorziet TelecomHunter bedrijven en instellingen in binnen en buitenland in hun dagelijkse behoefte aan professionele communicatie hardware. Onder andere bureautoestellen, draadloze telefoons, headsets, portofoons en paging apparatuur maken onderdeel uit van het ruime assortiment.
Als merkonafhankelijke aanbieder zijn wij geheel in staat om aan iedere klantvraag te voldoen en bent u te allen tijde verzekerd van een 100% objectief advies. Up to date blijven maar nooit een geforceerde keuze voor nieuwe technologie is ons motto. Ook voor GreenChoice® End-Of-Life (EOL) of End-Of-Sale (EOS) apparatuur bent u derhalve bij TelecomHunter aan het juiste adres.
TelecomHunter voert enkel A merken waaronder Avaya, Alcatel, Mitel, Aastra, NEC, Atus en Ascom. Naast fysieke communicatieapparatuur beschikt TelecomHunter ook over een breed assortiment van Cisco en HP netwerkapparatuur om IP Communicatie binnen en buiten bedrijven toe te kunnen passen.
De directie van TelecomHunter wordt gevoerd vanuit ons splinternieuwe hoofdkantoor aan het Veluwemeer in Harderwijk. Tevens is op deze locatie de verkoop-, service- en ontwikkelafdeling en één van onze distributiecentra gevestigd. Fysieke productleveringen betreft switching en routing worden vanuit Amsterdam verwerkt.

Back to Top