Poly Bundel GC8 + E70

SKU
7230-87720-101
Niet op voorraad
€ 3.439,95 € 4.162,34
Voor middelgrote vergaderruimtes met maximaal 10 zitplaatsen stelden wij een handig pakket samen met slimme oplossing om de ruimte geschikt te maken voor hybride werken. Dankzij dit complete Microsoft Teams Room (MTR) pakket voor middelgrote vergaderruimtes heeft u in één keer een zeer geschikte oplossing voor hybride meetings met een face-to-face gesprekservaring. Met dit pakket bestelt u in één keer: Bedieningspaneel (GC8) Camera en microfoon (E70)
Nieuw

In middelgrote vergaderruimtes (maximaal 10 zitplaatsen) is goede apparatuur cruciaal. Daarom ontwikkelden wij dit pakket met een bedieningspaneel (Poly GC8) en een superieure camera met geïntegreerde microfoon (Poly Studio E70). Deze camera zoomt op zeer natuurlijke wijze automatisch in op sprekers en behoudt daarbij een hoge beeldkwaliteit. Dankzij de dubbele camera zijn zowel mensen dichtbij als veraf duidelijk zichtbaar.

Dankzij de hoge kwaliteit van de camera, is de vergaderbeleving vrijwel gelijk aan een face-to-face gesprek. Bovendien is de bediening eenvoudig dankzij het 8 inch bedieningspaneel dat op de vergadertafel wordt geplaatst.

Wat krijg je in dit pakket

  • Bedieningspaneel (GC8)
  • Camera met geïntegreerde microfoon (Studio E70)
  • Alle benodigde aansluitmateriaal

Waarvoor zorg je zelf?

  • Een mini-pc zoals de Lenovo NUC (7230-87480-101)
  • Speakers voor het afspelen van het geluid van externe sprekers
  • Een display, TV of beeldscherm met een beschikbare HDMI-poort
  • Een Microsoft Office 365 gebruikerslicentie voor de vergaderruimte + Teams Rooms Pro licentie.

Benieuwd hoe deze oplossing er werkend uitziet? Wij heten u van harte welkom in ons Experience Center in Harderwijk voor een demonstratie!

Meer informatie
SKU 7230-87720-101
Staat Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Vanuit onze twee locaties in Nederland voorziet TelecomHunter bedrijven en instellingen in binnen en buitenland in hun dagelijkse behoefte aan professionele communicatie hardware. Onder andere bureautoestellen, draadloze telefoons, headsets, portofoons en paging apparatuur maken onderdeel uit van het ruime assortiment.
Als merkonafhankelijke aanbieder zijn wij geheel in staat om aan iedere klantvraag te voldoen en bent u te allen tijde verzekerd van een 100% objectief advies. Up to date blijven maar nooit een geforceerde keuze voor nieuwe technologie is ons motto. Ook voor GreenChoice® End-Of-Life (EOL) of End-Of-Sale (EOS) apparatuur bent u derhalve bij TelecomHunter aan het juiste adres.
TelecomHunter voert enkel A merken waaronder Avaya, Alcatel, Mitel, Aastra, NEC, Atus en Ascom. Naast fysieke communicatieapparatuur beschikt TelecomHunter ook over een breed assortiment van Cisco en HP netwerkapparatuur om IP Communicatie binnen en buiten bedrijven toe te kunnen passen.
De directie van TelecomHunter wordt gevoerd vanuit ons splinternieuwe hoofdkantoor aan het Veluwemeer in Harderwijk. Tevens is op deze locatie de verkoop-, service- en ontwikkelafdeling en één van onze distributiecentra gevestigd. Fysieke productleveringen betreft switching en routing worden vanuit Amsterdam verwerkt.

Back to Top