Poly Bundel GC8 + P15

SKU
7230-87700-101
Niet op voorraad
€ 1.633,95 € 1.977,08
Wilt u een focusruimte met maximaal twee zitplaatsen veranderen in een hybride werkplek? Dat kan met ons complete Microsoft Teams Room (MTR) pakket voor focusruimtes. Dit pakket biedt een perfecte oplossing voor hybride vergaderen met een face-to-face gesprekservaring. Met dit pakket bestelt u in één keer: Bedieningspaneel (GC8)Camera, microfoon en speakerbar (P15)
Nieuw

Steeds meer ruimtes doen dienst als vergaderruimte voor mensen op kantoor én mensen op een andere locatie. Daarom is het van belang om uw medewerkers ook hier te ondersteunen met geschikte technische apparatuur. Speciaal voor de inrichting van focusruimtes met 2 zitplaatsen ontwikkelden wij deze bundel.Dit pakket biedt een perfecte oplossing voor hybride vergaderen met een face-to-face gesprekservaring.

Wat krijg je in dit pakket

  • Bedieningspaneel (GC8)
  • Camera, microfoon en speakerbar (P15)
  • Alle benodigde aansluitmateriaal

Waarvoor zorg je zelf?

  • Een mini-pc zoals de Lenovo NUC (7230-87480-101)
  • Een display, TV of beeldscherm met een beschikbare HDMI-poort
  • Een Microsoft Office 365 gebruikerslicentie voor de vergaderruimte + Teams Rooms Pro licentie.

Benieuwd hoe deze oplossing er werkend uitziet? Wees welkom in ons Experience Center in Harderwijk voor een demonstratie!

Meer informatie
SKU 7230-87700-101
Staat Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Vanuit onze twee locaties in Nederland voorziet TelecomHunter bedrijven en instellingen in binnen en buitenland in hun dagelijkse behoefte aan professionele communicatie hardware. Onder andere bureautoestellen, draadloze telefoons, headsets, portofoons en paging apparatuur maken onderdeel uit van het ruime assortiment.
Als merkonafhankelijke aanbieder zijn wij geheel in staat om aan iedere klantvraag te voldoen en bent u te allen tijde verzekerd van een 100% objectief advies. Up to date blijven maar nooit een geforceerde keuze voor nieuwe technologie is ons motto. Ook voor GreenChoice® End-Of-Life (EOL) of End-Of-Sale (EOS) apparatuur bent u derhalve bij TelecomHunter aan het juiste adres.
TelecomHunter voert enkel A merken waaronder Avaya, Alcatel, Mitel, Aastra, NEC, Atus en Ascom. Naast fysieke communicatieapparatuur beschikt TelecomHunter ook over een breed assortiment van Cisco en HP netwerkapparatuur om IP Communicatie binnen en buiten bedrijven toe te kunnen passen.
De directie van TelecomHunter wordt gevoerd vanuit ons splinternieuwe hoofdkantoor aan het Veluwemeer in Harderwijk. Tevens is op deze locatie de verkoop-, service- en ontwikkelafdeling en één van onze distributiecentra gevestigd. Fysieke productleveringen betreft switching en routing worden vanuit Amsterdam verwerkt.

Back to Top