Poly Studio E70 Smart Camera

SKU
2200-87090-001
EAN/UPC
610807902508
Op voorraad
3900 € 2.644,63 € 3.200,00
Twee lenzen met 20 megapixels en een 4K sensor. Een gemotorizeerde privacy cover en een camera met Artificial Intelligence. Daarmee bereidt u uw organisatie écht voor op hybride vergaderen. Want met deze intelligente camera betrekt u mensen in de ruimte en mensen op een externe locatie op dezelfde manier bij de meeting. Bovendien is deze camera geschikt voor Teams People View en Zoom Smart Gallery, waarbij elke gespreksdeelnemer in de ruimte een eigen videostream krijgt.
Poly
Nieuw

Hybride werken is in vrijwel alle organisaties de standaard geworden. Het is daarom nu zaak om de vergaderruimtes daarop voor te bereiden. Slimme camera’s met uitstekende audiofunctionaliteiten zijn daarbij cruciaal. De Poly Studio E70 is de perfecte oplossing voor middelgrote en grote vergaderruimtes en boardrooms.

Vergaderen zonder regisseur

De Poly Studio E70 heeft twee camera’s. De ene camera wordt gebruikt om mensen achter in de ruimte helder in beeld te krijgen. De andere camera is juist bedoeld voor de mensen voorin de vergaderzaal. Dankzij de hoge kwaliteit van de beeldsensor (20 megapixels en een 4K-camera) kan de camera eenvoudig digitaal inzoomen op de persoon die spreekt. Dit gebeurt dan ook automatisch.

Geschikt voor Teams People View en Zoom Smart Gallery

Daarnaast is de camera geschikt voor Teams People View en Zoom Smart Gallery. Met deze nieuwe technieken krijgt elke gespreksdeelnemer zijn eigen videostream in het platform. Dat is met name voor mensen op een externe locatie een belangrijke toevoeging om extra bij de vergadering betrokken te zijn.

Maximale privacy

Als u niet in gesprek bent via een digitaal platform, sluiten beide camera’s automatisch. Hier hoeft u dus niets voor te doen en zo blijft de privacy in uw ruimte altijd gewaarborgd. Met de Poly Lens software heeft u bovendien maximale controle over firmware-updates en configuratie-instellingen. Dat maakt deze slimme camera een welkome aanvulling in elke vergaderruimte.

Poly Studio E70 specificaties

 • Twee camera’s met elk een 4K-sensor
 • Camera’s volgen de spreker automatisch
 • Gemotoriseerde privacy cover voor beide camera’s
 • Geschikt voor gebruik met Poly G7500 en Microsoft Teams Room on Windows
 • Eenvoudig beheer via Poly Lens
 • Beam forming microfoon
 • Geschikt voor Power over Ethernet

Wat zit er in de doos

 • Poly Studio E70
 • USB-C kabel
 • Ethernetkabel
 • Wandbevestiging
Meer informatie
EAN/UPC 610807902508
SKU 2200-87090-001
Fabrikant Poly
Staat Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Vanuit onze twee locaties in Nederland voorziet TelecomHunter bedrijven en instellingen in binnen en buitenland in hun dagelijkse behoefte aan professionele communicatie hardware. Onder andere bureautoestellen, draadloze telefoons, headsets, portofoons en paging apparatuur maken onderdeel uit van het ruime assortiment.
Als merkonafhankelijke aanbieder zijn wij geheel in staat om aan iedere klantvraag te voldoen en bent u te allen tijde verzekerd van een 100% objectief advies. Up to date blijven maar nooit een geforceerde keuze voor nieuwe technologie is ons motto. Ook voor GreenChoice® End-Of-Life (EOL) of End-Of-Sale (EOS) apparatuur bent u derhalve bij TelecomHunter aan het juiste adres.
TelecomHunter voert enkel A merken waaronder Avaya, Alcatel, Mitel, Aastra, NEC, Atus en Ascom. Naast fysieke communicatieapparatuur beschikt TelecomHunter ook over een breed assortiment van Cisco en HP netwerkapparatuur om IP Communicatie binnen en buiten bedrijven toe te kunnen passen.
De directie van TelecomHunter wordt gevoerd vanuit ons splinternieuwe hoofdkantoor aan het Veluwemeer in Harderwijk. Tevens is op deze locatie de verkoop-, service- en ontwikkelafdeling en één van onze distributiecentra gevestigd. Fysieke productleveringen betreft switching en routing worden vanuit Amsterdam verwerkt.

Back to Top