TelecomHunter

Winkelwagen 0
€ 0,00

Zakelijke Telefoons

De wereld van de Zakelijke Telecommunicatie is de laatste jaren in een snel tempo veranderd. Van analoog naar digitaal, en van ISDN naar VoIP telefonie. De oude telefooncentrale is de deur uit. De ‘kast in de kelder’ heeft zich verplaatst naar de Cloud.

Integratie met de IT omgeving via bijvoorbeeld Microsoft Teams is aan de orde van de dag. Bereikbaar zijn op basis van je agenda of locatie, onafhankelijk van de onderliggende techniek. Gek genoeg lijken bureautelefoons het in dit verhaal te overleven. De vertrouwde krulsnoeren maken tot op de dag van vandaag de professionele werkplek compleet. LEES MEER..

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 63

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 63

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

Zakelijke communicatie

Betrouwbaar en vertrouwd, Zakelijke communicatie vereist de beste Telecommunicatie apparatuur. TelecomHunter levert enkel zakelijke telefoons van A merken waaronder Avaya, Poly, Cisco, Yealink, Mitel, Alcatel-Lucent, NEC, Gigaset PRO en Unify. Veel van deze merken ondersteunen het universele SIP protocol waarop VoIP vandaag de dag is gestandaardiseerd.

De compatibiliteit

Mocht u op zoek zijn naar bedrade telefoontoestellen voor gebruik in combinatie met Hosted Voice of een Hosted (Cloud) PBX, controleert u dan altijd ook de compatibiliteit van het gewenste telefoontoestel bij uw Hosted Voice aanbieder. Daarnaast is het raadzaam te controleren of uw LAN netwerk geschikt over Power over Ethernet (PoE). Anders dan ouderwetse analoge en digitale telefonie, dienen VoIP telefoons via het LAN netwerk van stroom te worden voorzien. Indien u niet beschikt over Power over Ethernet, kan vaak gekozen worden voor een externe voedingsadapter of PoE injector.

Vragen?

Neemt u gerust contact met ons op indien u vragen heeft over de compatibiliteit van de gewenste telefoon met uw (managed) telefooncentrale of Hosted Voice aanbieder.